BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.502,40
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Türkiye'nin en güzel modifiye arabası seçildi

Türkiye’nin pek çok şehrinden yüzlerce modifiye otomobil Düzce’de buluştu. En güzel modifiye araba seçildi.

Abone ol

DÜZCE Belediyesi’nin sponsorluğunu üstlendiği Düzce Garaj Motor Sporları Kulübü tarafından düzenlenen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ‘Modifiye’ araçların katıldığı Otomobil Güzellik Yarışması 27 Ekim Pazar günü Düzce Anıtpark’da gerçekleşti.

Modifiye araç tutkunların büyük ilgi gösterdiği yarışma ilginç görüntülere sahne oldu. Birbirinden ilginç ve değişik stillerde modifiye edilmiş araçlar yarışma için erken saatlerden itibaren Düzce Anıtpark’da yerlerini aldılar. 2. Otomobil Güzellik Yarışması’na Düzce, İstanbul, Bolu, Sakarya, Kocaeli, Zonguldak. Yalova’dan 30 modifiye araç katıldı. Düzceli vatandaşlar da modifiye edilen araçları yakından görmek için yarışmaya büyük ilgi gösterdiler.

JANT GÜZELİ BİLE VAR

Alanda bulunan araçları dikkatlice inceleyen vatandaşlar, bazı araçlarda yapılan değişiklileri görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler. Bütün gün süren yarışma sonrasında araçlar jant güzeli, en basık araba, motor güzeli, en güzel klasik, en güzel ses sistemi, en güzel egsoz, en güzel boya, en güzel iç tasarım, en güzel body kit ve en güzel plaka kategorilerinde değerlendirildi.

en-güzel-modifiye-araba.jpg

Yarışmanın Düzce’nin tanıtımı açısından önemine değinen Belediye Başkanı İsmail Bayram ‘Gençlerin büyük ilgi gösterdiği bu tür yarışma ve etkinliklere katılımın yüksek olması sevindiricidir’ dedi. Alanda bulunan halkın oy kullanarak seçimini yaptığı yarışmada birinciliği Düzce bölgesinden Gökmen Kaya, ikinciliği İstanbul bölgesinden Tolga Balcı, üçüncülüğü ise Bolu bölgesinden Erkan Koca kazandı.