BIST 9.536
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.490,05
HABER /  GÜNCEL

Türkiye'nin 'Altın Çocukları' ödüllerini alıyor

Kültürel İletişim Vakfı, Türk Kızılay'ın desteğiyle bu yıl 2'incisi düzenlenen Altın Çocuklar Kültür ve Sanat Buluşması yarın Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak.

Abone ol

Kültürel İletişim Vakfı tarafından düzenlenen 2. Altın Çocuklar Kültür ve Sanat Buluşması yarın Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak. Türk Kızılay'ın da destek verdiği etkinlikte, geleceğin yıldızları ödüllerini alacak.

Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığı'nı Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar'ın yaptığı Kültürel İletişim Vakfı, bu yıl da muhteşem bir etkinliğe imza atıyor.

Türk Kızılay'ının da destek verdiği "sanat buluşması" Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yarın saat 17.00'da başlayacak.

TÜRKİYE'DE BİR İLK GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Çok sayıda davetlinin katılacağı sanat etkinliklerinde, 500 özel yetenekli çocuk sahne alacak. Açılış konuşmalarının ardından yarışmaya katılan takımlar seramoni geçişi yapacak. Türk Halk Müziği konserinin de yer alacağı etkinliklerde Türkiye'nin minik yıldızları davetliler için hazırladıkları muhteşem bir dans gösterisi sunacak.

TÜRKİYE'NİN MİNİK YILDIZLARI

2. Türkiye Altın Çocuklar ve Sanat Buluşması'nın son bölümünde, dans gösterilerinde dereceye giren takımlar ödüllerini alacak. 

Türkiye Altın Çocuklar Kültür ve Sanat Buluşması Projesi Kültürel İletişim Vakfı katkılarıyla, çocukların sanatsal gelişimini sağlamak amacıyla hayata geçmiş, geleneksel halk danslarımızı evrensel dünya değerleriyle harmanlıyan dünyada ilk ve tek proje olma özelliği taşıyor.

Sanat Yönetmenliğini Mehmet Özcan’ın yaptığı, alanında profesyonel spor ve sanat duayenlerinin bir araya gelerek oluşturdukları projede, özellikle gelişim çağındaki özel yetenekli çocukları keşfederek uzun yıllar boyunca kültür ve sanat eğitimi almalarını amaçlıyor.