BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,17
ALTIN 2.244,12
HABER /  POLİTİKA

Türkiye'den Cemal Kaşıkçı kararı!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Suudi Arabistan'ın teklifiyle ortak çalışma grubu kurulması kararlaştırıldı' dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye ve Suudi Arabistan arasındaki işbirliği çerçevesinde ve Suudi Arabistan'ın teklifi üzerine, gazeteci Cemal Kaşıkçı hadisesinin aydınlatılması için ortak çalışma grubu kurulmasının kararlaştırıldığını bildirdi.
 
İbrahim Kalın, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Türkiye ve Suudi Arabistan arasındaki işbirliği çerçevesinde ve Suudi Arabistan'ın teklifi üzerine, Suudlu gazeteci Cemal Kaşıkçı hadisesinin bütün yönleriyle aydınlatılması amacıyla ortak çalışma grubu kurulması kararlaştırılmıştır." 

TRUMP, "ABD MÜFETTİŞLERİNİ GÖREVLENDİRDİK" DEMİŞTİ

ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistanlı gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'da girdiği Başkonsolosluk binasında kaybolmasının ardından, "ABD müfettişlerini görevlendirdik" açıklamasında bulunmuştu.

Trump'ın açıklaması, diplomatik kaynaklarca yalanlanmıştı. Diplomatik kaynaklar böyle bir şeyin söz konusu olmadığını aktardı. ABD Başkanı Donald Trump kayıp Suudi gazeteci ile ilgili yaptığı son açıklamada, "ABD'nin soruşturmayı durdurmak gibi bir niyeti yok''ifadesini kullanmıştı.