BIST 9.682
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.425,21
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Türkiye'de araç kiralama işlemlerine yeni bir yaklaşım

Türkiye’nin gelişen sektörlerinden olan araç kiralama sektörü, son yıllar içerisinde kısa dönem, uzun dönem ve transfer hizmetleri olarak çeşitlilik göstermektedir.

Abone ol

Yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren birçok broker firması ucuz araç kiralama sloganıyla hareket ederek online kiralama alt yapısına sahip siteleri sayesinde kullanıcılarına değişik imkanlar sunmaktadır. Özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara büyük şehirlerinde artan araba kiralama talepleri karşısında kurumsal kiralama yapan uluslararası rent a car firmaları da havalimanları başta olmak üzere bir çok noktada ofisler açmıştır.

İstanbul Atatürk Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanları yurt içi ve yurt dışı uçuş sayılarının artışıyla bu firmalara ev sahipliği yapmada öncelikli lokasyonlar arasına girmiştir.

İşte değişen ve gelişen oto kiralama sektörüne farklı bir tarz getiren 24 saat rezervasyon araç kiralama karşılaştırma sistemi sayesinde 24saatrezervasyon.com adresinden Türkiye’nin tüm şehir merkezi ve havalimanlarında faaliyetlerini sürdüren araç kiralama firmalarının kiralama fiyatları karşılaştırılarak en ucuz fiyata, kiralama firmasının resmi web sitesi üzerinden online araç talebinde bulunma olanağını sunmaktadır.

Özellikle turizm sektörünün otel ve diğer alanlarında sıkça rastlanan karşılaştırma sisteminin rent a car firmalarına uyarlanmış şekli olmasından dolayı, Türkiye’de bu mantık içerisinde hizmet veren ilk site olma özelliğini taşımaktadır. Sitenin üzerinden herhangi bir kiralama işlemi yapılmaması kullanıcılara ilk etapta farklı gelse de, analizler göz önüne alındığında site ziyaretçi yüzdesinin büyük kısmının önceden siteden faydalanan kullanıcılardan olduğu görülmektedir.

Yaz aylarında artan turizm ile birlikte gelen araç kiralama talepleri, rent a car firmalarının fiyatlarına da yansımakta ve araç bulma zorluğu bu dönemlerde fiyatla birlikte artmaktadır. İşte bu noktada 24 saat rezervasyon sitesinin önemi daha da hissedilmekte ve site ziyaretçileri bu dönemlerde ucuz ve güvenilir kiralama imkanını site sayesinde yakalamaktadır. Özellikle Akdeniz ve Ege Bölgesinindeki Antalya, Bodrum, Datça, Dalaman, Kuşadası ve Alanya noktalarındaki kiralama talep artışının yaşandığı Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında 24 saat rezervasyon sitesi aracılığıyla oto kiralamalarınızı daha rahat yapabilirsiniz.

Sizlerde siteyi ziyaret ederek rent a car işlemlerinizi daha rahat, kolay ve güvenilir olarak gerçekleştirebilirsiniz.