BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.415,37

Türkiye tur satışına izin verirse....

Türkiye tur satışına izin verirse....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya lideri Vladimir Putin'e gönderdiği mektup ve Ankara-Moskova arasındaki olumlu hava, Rusya'da da büyük yankı buldu. Ruslardan ilginç yorumlar var..

Türkiye tur satışına izin verirse....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya lideri Vladimir Putin'e gönderdiği mektup ve Ankara-Moskova arasındaki olumlu hava, Rusya'da da büyük yankı buldu. Ruslardan ilginç yorumlar var...

Türkiye tur satışına izin verirse....

Türk-Rus haber portalının aktardığına göre, Putin henüz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mektubuna dair görüşünü açıklamadığı için, Türkiye'nin adımı konusunda siyasetçiler, iktidara yakın medya ve analistler ihtiyatlı yorumlara yer veriyor. Öncelikle Kremlin'in tavrı merak ediliyor. Rusya'da halk arasında da konu çok sıcak. Moskovski Komsomelets ve Komosmolskaya Pravda gazetelerinin internet sitelerinde dikkat çekici okur yorumları var.

Türkiye tur satışına izin verirse....

Kimi Ruslar atılan adımı doğru buluyor, kimi Türkiye'ye kızgın. En dikkat çekicici yorumda "Türkiye’ye tur satışına izin verdikleri an halk kitleler halinde akmaya başlar. İnsanlar pahalı olmayan ve kalitesi Kırım’dan yüksek olan Türkiye tatiline alıştı. Teröristlere gelince onlar doğuda da var Avrupa’da da...” deniliyor. İşte o yorumlar: “Ek denetimlerden sonra Türk domateslerinin yüksek kalitede olduğu anlaşıldı!” “Mertçe ve aklıselimle alınmış bir karar. Türkiye’nin düzgün bir lideri varmış.” “Hepsi bu kadar. Şimdi TV’lerde Erdoğan için bugüne kadar söylediklerinin tersini söylerler. Gerçi şaşıracak bir şey yok...”

Türkiye tur satışına izin verirse....

“Mektuba bakınca Erdoğan’ın sadece ölen pilotun ailesinden özür dilediği anlaşılıyor. Başka kimseden değil!” BARIŞ, DOSTLUK VE DOMATES... “Barış, dostluk ve domates!” “Mektupta düşürülen uçak için değil, ölen pilot için özür var. Özür kelimesi burada duyulan üzüntünün parçası olarak yazılmış.” “Bu kadar zaman geçtikten sonra Erdoğan ancak özür diledi. Belli bir ölçüde işbirliği olur ama dostluk ilişkisi olmaz.”