BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,84
ALTIN 2.502,51
HABER /  GÜNCEL

Türkiye sınırında ikinci İsrail devleti kuruluyor

Bu iddianın sahibi Cübbeli Ahmet Hoca oldu. Dış politikaya el atan Cübbeli'nin iddiasına göre PYD ve PKK eliyle Suriye'de Türkiye'ye komşu ikinci İsrail devleti kuruluyor.

Abone ol

Dış politikaya el atan Cübbeli Ahmet Hoca, PKK ve PYD'nin İsrail'e hizmet ettiğini öne sürerek sınırımızda ikinci bir İsrail devleti kurulacağını iddia etti. Cübbeli'nin iddiasına göre IŞİD'i de Amerika kurdu.

Köşe yazarlığı serüveni devam eden Cübbeli Ahmet Hoca, PKK ve PYD'nin Suriye'de kantonları birleştirirek bir Kürt devleti kurmak istediklerini iddia etti.

Cübbeli senaryosunu şöyle aktarıyor;

"PYD, PKK gibi örgütler İsrail’e hizmet ediyor. Bunlar Türkmenleri sürerek, Arapları kaçırarak orada kantonlar oluşturuyor. Kantonları birleştirerek Suriye’de Kürt Devleti kuracaklar.

İKİNCİ İSRAİL DEVLETİ KURULUYOR
Bunlar zaten hep Amerika’nın kurdurması. Yeni Ortadoğu Projesi, Büyük Ortadoğu Projesi, ikinci İsrail devleti… Zaten dibimizde İsrail devleti kuruluyor. PYD, PKK falan bunların hepsi İsrail. Bunlar tamamen İsrail’e bağlı.

İSRAİL’LE KOMŞU OLACAĞIZ
Sadece bizim dibimizdeki yerleri bombalayarak oralarda kanton oluşturuyorlar. Onları birleştirecekler. Ondan sonra Suriye’de Kürt devleti kurdurtacaklar. Onu kurdurunca da ikinci İsrail olacak. İkinci İsrail gelip dibimizde komşu olacak. Sen orada PKK ile uğraşmayacaksın ki, Yahudi ile uğraşacaksın.
Sen Yahudi ile nasıl baş edersin?

BU NE GAVURLUKTUR
Kobani’deki Müslüman Kürt’tür, Türk’tür ne fark eder! Canımız, ciğerimiz, anamız, babamız, kardeşimizden ileri kardeş Müslüman. Hep Ehl-i Sünnettir Kürtler. Ramazan günü milleti oruç ağzıyla canlı bomba olup patlatıyorsun. Cehenneme zümera. Yaptığın iş ne? Müslüman öldürmek! Bu ne gavurluktur yahu! Yahudi nasıl kurdu sizi düzenek gibi palatıyor?! Bu ne kafir uşaklığıdır yahu!