BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,76
ALTIN 2.495,55
HABER /  GÜNCEL

Türkiye nefesini tuttu bu maçı bekliyor

Haftaya evarajla lider giren Fenerbahçe, Karabükspor deplasmanında. İkinci sıradaki Trabzonspor ise İzmir'de Bucaspor ile karşılaşıyor.

Abone ol

Haftaya evarajla lider giren Fenerbahçe, Karabükspor deplasmanında. İkinci sıradaki Trabzonspor ise İzmir'de Bucaspor ile karşılaşıyor. Her iki karşılaşma da saat 20.00'de başlayacak. İki takımdan birisi puan kaybederse, diğeri son iki haftaya avantajlı girecek.

Alex'in krallığa koştuğu Fener'de Niang, Semih ve Güiza sakat, ancak 3'ü de kadroda. Burak'ın sırtladığı Trabzonspor'da ise Umut ile Pawel'in devreye girmesi bekleniyor.

SPOR Toto Süper Lig'de şampiyonluğun iki adayı Fenerbahçe ile Trabzonspor'da bugün golcülerin ortaya koyacağı performans merakla bekleniyor. Kanarya'da Alex hala en golcü isim ve ligde de krallığa doğru koşuyor. Sarı-Lacivertli takımın 3 golcüsünün de sakat olması Kardemir Karabükspor maçı öncesi en büyük handikap...

Hafta içinde ağrıları nedeniyle iki kez çalışmayı yarıda bırakan Niang, büyük ihtimalle ilk 11'de sahaya çıkacak. Ancak bu oyuncu ile ilgili karar maç öncesi verilecek. Senegalli oyuncu forma giyemezse hücumda ilk alternadif yine hafta boyunca hafif sakatlığı nedeniyle düzenli çalışamayan Semih olacak. Buca'da kritik bir gole imza atan ve yine hafif sakatlığı olan Güiza da 18 kişilik maç kadrosunda yer alacak. Niang oynarsa, yabancı kontenjanı nedeniyle Cristian'ın yerine Selçuk oynayacak.

Trabzonspor'da ise gol yükü son dönemde Burak Yılmaz'ın sırtında. Krallık yarışında ikinci sırada yer alan Burak üzerindeki markaj her hafta arttığı için Bordo-Mavililer suskun golcü Umut Bulut ile yavaş yavaş takıma ısınan Pawel Brozek'in de artık Burak'a yardım etmesini istiyor.