BIST 9.691
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.492,27
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Türkiye İsrail'i korkutamıyor mu?

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye'nin İsrail karşısında yetersiz kaldığını ima etti.

Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, sorunlu İsrail ilişkileri hakkında değerlendirmelerde bulunurken NATO'nun Türkiye'ye kuracağı füze kalkanı hakkında da konuştu.

Türkiye ile sorunlu İsrail ilişkilerini değerlendiren Kamalak, ''En kötü şey değil bu. Daha önce de bunu yaşadı Türkiye. Türkiye İsrail'e karşı 5 tane karavana atış yapmıştır, yazık. Karşı taraf da biliyor bunu. Karavana, boş olduğunu biliyor. 5 tane yaptırım uygulayacağını söyledi Türkiye. Korkutma gücü olmayan karavanadır bunlar. Türkiye'ye yazık oluyor'' dedi.

GÜÇLÜ OLMANIN TEK SIRRI

Türkiye'nin güçlü olması için tek bir çare olduğunu belirten Kamalak,"Milli Görüş'ün dediği noktaya gelmesi lazım. Bunun için İslam Birliğini kurması lazım. Tek çare bu, başka çaresi yok. Tek çare İslam Birliği.'' şeklinde konuştu.

'GAVURUN KALKANI'

Kamalak, NATO tarafından Türkiye'ye kurulacak füze kalkanı için de, ''Gavurun kalkanından Müslümana hayır gelmez. Bu kalkan Müslümanın gavura kalkan edilmesi demektir. Buna karşı çıkıyoruz. Orada metaller kalkan edilmiyor. Müslüman gavura kalkan kılınıyor. Özü budur'' ifadelerini kullandı.