BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.509,45
HABER /  GÜNCEL

Türkiye için ya tamam ya devam maçı

Türkiye bugün Hollanda ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak.

Abone ol

Türkiye A Milli Takımı, Dünya Kupası 2014 Elemeleri D grubu sonmaçında bugün Hollanda ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak. 
 
A Milli Takımımız, FIFA 2014 Dünya Kupası eleme grubundaki onuncu ve de son maçında Hollanda ile karşılaşacak. 15 Ekim Salı günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Olegario Benquerença yönetecek. Benquerença'nın yardımcılıklarını Ricardo Jorge Ferreira Santos ile Joao Ferreira Dos Santos yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Carlos Miguel Taborda Xistra olacak. Bu önemli maç Star TV'den naklen yayınlanacak. İnternetspor.com'dan da an be an takip edilecebilecek... 

MAÇIN CANLI YAYIN SAYFASI İÇİN TIKLAYIN 
 
Hollanda karşılaşması A Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim'in ay yıldızlıların başında çıkacağı 96.milli maç olacak.27 Ekim 1993'te İstanbul'da oynadığımız ve 2-1 kazandığımız Polonya maçı ile birlikte A Milli Takım teknik direktörlüğüne başlayan Fatih Terim yönetiminde milliler 46 galibiyet, 26 beraberlik, 23 de mağlubiyet alırken 148 gol atma başarısı gösterdi. Terim, en çok milli maça çıkan A Milli Takım teknik direktörü unvanını da elinde bulunduruyor. 

"TÜRKİYE'YE SAYGI DUYUYORUZ"
Nasıl bir anlayışla sahada olacağını söylemeyen Hollanda'nın hocası Louis Van Gaal, "Kesinlikle bunun bilincindeyiz ve farkındayız. Her zaman rakiplerine saygı duyan bir teknik direktörüm. Türkiye'nin kalitesinin farkındayım. Oyunun nasıl oynayacağını paylaşacak olursam Fatih Terim'e bilgi vermiş olacağım. Bunu paylaşmak istemiyorum." dedi. 

FUTBOLCULAR NEŞELİ
2014 Dünya Kupası eleme grubundaki son maçında Hollanda ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını tamamladı. Kasımpaşa'nın Kemerburgaz'daki Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. İlk 15 dakikası basına açık olan idmanda futbolcular, ısınma koşusu ve pas çalışması yaptı. Antrenmanda eksik futbolcu bulunmazken, millilerin oldukça neşeli olduğu gözlendi.  

TÜRKİYE HOLLANDA MAÇI

Kanal: Star Tv

Tarih: 15 Ekim 2013

Saat: 21:00

MİLLİ TAKIM HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN