BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.324,51
HABER /  MAGAZİN

Türkiye Hangimiz Sevmedik'i dinledi

Arabeskin babası Müslüm Gürses, ölümünün ikinci yılında mezarı başında anıldı. Müslüm Gürses'in şarkıları ise dün en çok dinlenenler listesinde yer aldı.

Abone ol

Müslüm Gürses, ölümünün ikinci yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Müslüm Gürses hayranlarının da katıldığı anma töreninde Gürses'in eşi Muhterem Nur, sanat dünyasının vefasızlığından yakındı. Bu arada ölümünün ikinci yıl dönümünde sevenleri de Müslüm Gürses'i unutmadı ve şarkıları en çok dinlenenler listesinde yer aldı.

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 3 Mart 2013'te yaşamını yitiren Müslüm Gürses, ölümünün ikinci yıl dönümünde unutulmadı.  

Zincirlikuyu mezarlığındaki anma törenine yüzlerce hayranı katılırken, Gürses'in eşi Munterem Nur'da gözyaşlarına boğuldu. Müslüm Gürses'e benzerlikleri ile bilinen Mehmet Özkar, Turgay İyi ve Baki Çiçek mezar başında basın mensuplarına poz verdi.

muslum-gurses.jpg

VEFASIZLIKTAN YAKINDI

Bir kez daha Gürses'in mezarı başında taziyeleri kabul eden Muhterem Nur, sanat camiasının ilgisizliğinden yakındı. "Sanat dünyası vefasız çıktı" diyerek durumu özetlerken, hem de çok vefasızlar sözleriyle sanat camiasına sitem etti.

EN ÇOK DİNLENEN ŞARKILAR

Ölümünün ikinci yılında ise Gürses'in şarkıları en çok dinlenenler listesinde yer aldı. Gürses'in internette en çok aranan şarkısı "Hangimiz Sevmedik" olurken, listenin ilk 5 sırasında dört şarkısı yer aldı. İşte Gürses'in en çok dinlenen o şarkıları;

1- Hangimiz Sevmedik
2- Kaç Kadeh Kırıldı
3- Nilüfer
4- Sigara
5- Hasret Rüzgarı
6- Senden Vazgeçmem

bes-kardes.jpeg

DİZİ MÜZİĞİ OLDU

Bu arada Müslüm Gürses'in "Hangimiz Sevmedik" şarkısı Kanal D'nin yeni dizisi Beş Kardeşler'in de dizi müziği oldu. Yönetmenliğini ve senaryosu Onur Ünlü'ye ait dizide kullanıman Müslüm Gürses şarkısı, izleyiciden de büyük ilgi gördü.