BIST 9.805
DOLAR 32,51
EURO 34,96
ALTIN 2.430,25
HABER /  GÜNCEL

Türkiye güzeli Itır Esen'in tacı neden geri alındı?

Miss Turkey 2017 yarışması dün yapıldı. Yarışmada birinci olan 18 yaşındaki Itır Esen'in tacı son dakika geri alındı. Peki Itır Esen'in Tacı neden geri alındı, Itır Esen 15 Temmuz ile ilgili attığı tweetler ne?

Abone ol

Dün akşam Türkiye güzeli seçilen Itır Esen'in bugün son dakika tacı geri alındı. 18 yaşındaki genç yıldız Itır Esen'in tacının geri alınma nedeni ise bomba. Itır Esen'in 15 Temmuz ile ilgili attığı tweetler olay oldu. 

Miss Turkey 2017 organizasyon yetkilileri, Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen'in tacını geri aldı. Esen'in tacının, sosyal medya paylaşımları arasında görülen bir tweet'i nedeniyle alındığı açıklandı.

15 TEMMUZ HAKKINDA ÇİRKİN SÖZLER

Adaylar arasında güzelliğiyle tartışılmasına rağmen birincilik verilen Itır Esen'in 15 Temmuz Şehitler Günü ile ilgili attığı tweet'ler de ortaya çıktı.

HESABINI KAPATTI

15 Temmuz'la dalga geçip, küstah ifadeler kullanan Itır Esen, gelen haklı tepkiler üzerine hesabını askıya almak zorunda kaldı.

HESAP ONA AİT ÇIKTI

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Ömür Varol, konuyla ilgili "Kendisi yalanlasa da tweet'ler atılmış, ortaya çıktı. Bu işin ucu açık, öyle söyleyeyim. Geçmiş döneme ait tweet'ler bu hesabın ona ait olduğunu gösteriyor." diye konuştu.

İŞTE OLAY OLAN O TWEET