BIST 9.722
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.423,80
HABER /  GÜNCEL

Türkiye güzeli Ecem Çırpan kimdir?

Elidor Miss Turkey 2015 güzellik yarışmasında birinci olan Ecem Çırpan henüz 18 yaşında. Ruslara benzeyen Ecem Çırpan kimdir?

Abone ol

Elidor Miss Turkey 2015 Güzellik yarışması dün akşam yapıldı. Yarışmada Ecem Çırpan, Türkiye’nin en güzel kızı seçildi.

Türkiye’nin en güzel kızı belli oldu. 1 numaralı yarışmacı Ecem Çırpan Türkiye’nin en güzel kızı seçilirken, izleyicilerin favorileri arasında olan Aslı Melisa Uzun, ikinci oldu. 

ECEM ÇIRPAN KİMDİR? 

Bursa'da doğan 18 Yaşındaki Ecem Çırpan, Kültür 2000 Kolej mezunu ve halen üniversite sınavına hazırlanıyor.

ecemcirpan2.jpg

Rus güzellere benzeyen Ecem Çırpan, Yekaterina Gamova'a benzetiliyor.
ecemcirpan1.jpg


Çırpan, voleybolcu... Bugüne kadar Nilüfer Belediye forması giyen güzel voleybolcu daha sonra TED Spor kulübüne transfer oldu. 2 sezon oynadıktan sonra tekrar yuvasına döndü. 

Yaş : 18
Boy : 1,85
Doğum Yeri : BURSA


Bugüne kadar Nelifer Belediye forması giyen güzel voleybolcu daha sonra TED Spor kulübüne transfer olmuştur. 2 sezon oynadıkdan sonra tekrar yuvasına dönmüştür. Bundan sonra hayatına Voleybol ile devam edip etmeyeceğni yakında öğreneceğiz. Ecem Çırpan 64 Kilo beser haber ağırlında. Ancak etli vücudu onu daha seksi yapmaktan alıkoymuyor.

15 yaşında Türk milli takımı ile voleybol maçına çıkan Ecem Çırpan gelecek vaaden voleybolcu kızlar yarışmasında 1. olmuştu. Garmova 2009 2010 yılında transfer oldukdan sonra Ecem'le kıyaslanmıştı.Ecem Çırpan, voleybol benim herşeyim. Beni görenler Garmova benzetiyor. yüzümde parlak onla tanışmayı çok istiyorum demişti. Pasör çaprazı olarak oynayan Ecem 1996 doğumlu olduğu için Voleybolcu ablalarımı üzmek istemem ama ben Neslihan Darnel'i örnek alıyorum demişti. En iyisi ve ben onun izinden gitmek istiyorum demişti.

ecemcirpan.jpg