25 Mayıs 2012
Piyasalar
  • IMKB54.885
  • Euro2,3075
  • Dolar1,8445
  • Altın619,22
  • İstanbul
    21°C

     
  • Ankara
    20°C

     
  • İzmir
    21°C

     

SPOR

10 Şubat 2012 Cuma 08:2516 Yorum7989 okunma

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığından istifa eden Mehmet Ali Aydınlar gündemi sarsacak açıklamalar yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığından istifa eden Mehmet Ali Aydınlar gündemi sarsacak açıklamalar yaptı.


Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe için iç karartan mesajlar verdi. "Kendileri şu anda hızla cehennem yolunda yürüyorlar. Bu yolun sonu karanlık. Hızla karanlığa gidiyorlar" diyen Aydınlar, süreci kötü yönetmekle suçladığı Fenerbahçe yönetimini eleştirdi. 

En büyük hayalinin Fenerbahçe'ye başkan olmak istediğini söyleyen Aydınlar, Fenerbahçe yöneticilerine tazminat konusunda 'hodri meydan' dedi.

Kanal D'nin 32. Gün programında Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın sorularını yanıtlayan Aydınlar, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı yaptığı için pişman olmadığını belirterek, "Bunun da yaşanması gerekiyormuş. İşin doğrusu beni birçok kulüp istedi. Ben de bu istekleri kırmayarak kabul ettim. Günün 17-18 saatini çalışarak geçiren bir insanım. Çalışmayı çok seven bir insanım. Başbakan'ın talebi üzerine başkan oldum dersem yalan olur" dedi.

Aydınlar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun özerk olduğunu vurgulayarak, "Sayın Başbakan'ın bu işlere gireceğini sanmıyorum. Türkiye'de futbol özerk. Futbol Federasyonu diğer federasyonlardan farklıdır. UEFA ve FIFA'ya bağlıdır. Fikirlerini beyan edebilirler, ama bir rol oynayacağını sanmıyorum" diye konuştu.

ALİ KOÇ VE NİHAT ÖZDEMİR UEFA YAZISINI GÖRÜP HAK VERDİLER

Aydınlar, en çok aldığı eleştiri olan 'süreci iyi yönetemediler' değerlendirmelerine itiraz ederken Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılmaması kararını nasıl aldıklarını, Fener yönetiminin karara dahil olduğunu anlattı.

"Süreci gayet iyi yönettik. Biz süreci yönetemeseydik bu lig oynanamazdı zaten. UEFA'dan Fenerbahçe ile ilgili yazı geldiğinde Ali Koç ve Nihat Özdemir'i odaya aldım, iki tane de şahidim var. UEFA'dan gelen yazının biri İngilizce biri Türkçe olan kopyasını aynen verdim kendilerine ve okuyun dedim. Ali Koç okuduktan sonra 'tamam Başakn durumu anlıyoruz, gereğini yapalım' dedi. Ertesi gün ise Ali Koç ve avukatı gelerek sorumluluğu TFF'nin almasını istediler."

KISMET ERKİNER'İN İDDİASI ASLINDA BİR YORUMDUR

Aydınlar, eski CAS hakemi Kısmet Erkiner'in canlı yayındaki açıklamaları sonrası istifa etmiş, Erkiner'in açıklamalarının doğru olduğunu öğrendikten sonra bu kararı aldığını açıklamıştı. Eski TFF Başkanı bu kez farklı bir şey söyledi ve Erkiner'inn sözlerinin gerçeği yansıtmadığını, esasında yorumdan ibaret olduğunu kaydetti.

"Kısmet Erkiner televizyonda 'TFF isteseydi Fener'i Avrupa'ya gönderebilirdi' dedi. Ben hemen Lütfi Arıboğan'ı aradım 'doğru mu' dedim 'haberim yok' dedi. Sonra ilgili arkadaşları aradım ve doğru olduğunu, yazıların benden gizlendiğini öğrendim. Ancak sonradan gördük ki Kısmet Erkiner'in söyledikleri aslında doğru değil, Erkiner yorum yapıyor."

"GALATASARAY YANLIŞ YAPTI"

Galatasaray'ın bu süreçte yanlış yaptığını ifade eden TFF Eski Başkanı Aydınlar, "Bana göre Galatasaray'ın yanlışı şu; söylemler hep medya üzerinden. Benimle konuşmayıp siteye koyuyorsunuz. Olmadık yerlerde sürece zarar veren çıkışlar yaptı. Ateş üfleyerek sönmez gibi. Siz söylüyorsunuz Fenerbahçeli taraftarlar ayağa kalkıyor. Aslında 3 ay susalım, bunu elbirliği ile çözelim. Taraftarlara sağlıklı mesajlar verelim" ifadesini kullandı.

EN BÜYÜK HAYALİM FENERBAHÇE'YE BAŞKAN OLMAK

Aydınlar, en büyük hayalinin Fenerbahçe başkanı olmak olduğunu söylerek mevcut yönetimine çok ciddi suçlamalarada bulundu. 'Kulübü hızla uçurma doğru sürüklüyorlar' diyen Aydınlar Aziz Yıldırım tutuklu olmasa sürecin çok daha kolay olacağını da ekledi.

YÖNETİCİLERE MEYDAN OKUDU

"Bu arkadaşların (mevcut Fenerbahçe yönetiminin) karar verme yetkileri yok. Fenerbahçe'nin bugünkü yöneticileri klübü süratle uçuruma götürüyor. Bunun sorumluluğu bu yönetimdedir. Kendileri şu anda hızla cehennem yolunda yürüyorlar. Bu yolun sonu karanlık. Hızla karanlığa gidiyorlar. Ben eğer Fenerbahçe'ye bir zarar verdiysem şahsen tazmin etmeye hazırım. Ama bugün Fener'i yönetenlere şunu söylüyorum eğer kulüp zarar görürse ben de onlardan bunun hesabını soracağım, maddi ve manevi olarak bu yönetim kulübün zararlarını ödemeye hazır olmalıdır.

AZİZ YILDIRIM TUTUKLU OLMASAYDI SÜREÇ RAHAT YAŞANIRDI

Aydınlar, tutuklu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın dışarda olması durumunda sürecin kendileri ve Türk futbolu açısından daha sağlıklı bir yapıda geçeceğini söylerken 'Aziz Yıldırım akıllı adamdır, oturup çözebilirsiniz' dedi.

"Aziz Yıldırım tutuklu olmasaydı bu süreci Türk futbolu çok daha rahat atlatırdı. Aziz Yıldırım akıllı adamdır, makuldur anlaşabileceğiniz biridir"

YILDIRIM DEMİRÖREN YARARLI OLUR MU?

"TFF Başkanlığı için Demirören yararlı olur mu"
sorusuna ise Aydınlar şu yanıtı verdi:

"Hayırlısı olsun diyelim. Bundan sonra süreci doğru yönetenleri göreceğiz."

İŞTE O ANLAR

 
Bu elma her derde deva!
 
Dünya25 Mayıs 2012157 Kez İzlendi!
Yaşlı kadın paraşüte asılı kaldı 80 yaşındaki adrenalin tutkunu İngiliz Laverne isimli kadın daha önceden karar verdiği gibi her 80 yaşında paraşütle atlamak istiyordu.
Güncel25 Mayıs 20123138 Kez İzlendi!
Bu fotoğraflara inanamayacaksınızEdirne’de etkili olan sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi.
Dünya25 Mayıs 2012
İşte Hıristiyanlığı bitirecek İncil77430 Kez İzlendi!
Güncel25 Mayıs 2012
Operasyonda canlı bomba düzeneği bulundu3565 Kez İzlendi!
Güncel25 Mayıs 2012
Kavgada bağırsakları döküldü7336 Kez İzlendi!
Güncel25 Mayıs 2012776 Kez İzlendi!
Polisten anlamlı yardımPolis dar gelirli öğrencilere kıyafet yardımında bulundu.
Bilim/Teknoloji25 Mayıs 201213403 Kez İzlendi!
iPad'inizde olması gereken uygulamalarIPhone, Ipad ve Android sistemli akıllı telefonlar, hayatımızınbir parçası haline geldi. Önceden işlerimizi halletmek için PC başında vakit geçirmemiz gerekirdi, Oysa şimdi öyle değil. Bu cihazlar için geliştirilen bir çok mobil yazılım ile işlemlerimizi kolaylıkla gerçekleştirebiliyoruz.
Yaşam25 Mayıs 2012
Onu evden 30 kişi çıkardı11544 Kez İzlendi!
Güncel25 Mayıs 2012
Bonomo'nun çığlıkları evi inletti8525 Kez İzlendi!
Güncel25 Mayıs 2012
Ünlü yönetmenin burnu kırıldı 2744 Kez İzlendi!
Yaşam25 Mayıs 201242292 Kez İzlendi!
İşte o akıl almaz av sahnesiTanzanya’da karşısına çıkan bir deve kuşunun peşine düşen çita avlanırken az kalsın av oluyordu. Avlamak için deve kuşunun peşine düşen çita devekuşunu sinirlendirince işler tersine döndü.
Yaşam25 Mayıs 201285068 Kez İzlendi!
Bu söz Türkiye'yi salladıSon günlerde internette tıklanma rekoru kıran 'Lan oğlum bak git' videosu sosyal medyayı sallamaya devam ediyor.
Güncel25 Mayıs 2012
Bombalı araçla saldırıdan fotoğraflar54797 Kez İzlendi!
Medya25 Mayıs 2012
İşte Osmanlı-Kıyam'ın kamera arkası14759 Kez İzlendi!
Magazin25 Mayıs 2012
O karar sonrası böyle görüntülendi 17868 Kez İzlendi!
Magazin25 Mayıs 20129442 Kez İzlendi!
Hayranları ünlülere nefes aldırmıyorTV, sinema ve müzik dünyasının ünlüleri sokağa çıktıklarında bile rahatça yürüyemiyorlar. Nereye adım atsalar etrafları hayranları tarafından sarılıyor.
Magazin25 Mayıs 201223875 Kez İzlendi!
Beren'den transparan şov!2012'ye birliktelikleri ile damgasını vuran Kenan Doğulu-Beren Saat çiftinin aşkları tüm hızıyla devam ediyor...
Haber25 Mayıs 2012
Abdullah Gül Google'ı gezdi11493 Kez İzlendi!
Medya25 Mayıs 2012
Günün en çarpıcı gazete manşetleri12451 Kez İzlendi!
Yaşam25 Mayıs 2012
Yurdum insanından yaz manzaraları25369 Kez İzlendi!
Kültür-Sanat25 Mayıs 201214341 Kez İzlendi!
Eurovision yarı finalinden karelerEurovision şarkı yarışmasındaki temsilcimiz Can Bonomo'nun finale kalmayı başardığı yarı final'den en renkli kareler...
Güncel24 Mayıs 201234939 Kez İzlendi!
İzmir'den inanılmaz yağış görüntüleriİzmir’de öğle saatlerinde başlayan ve zaman zaman doluyla karışık devam eden sağanak yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Alsancak’ta bazı ev ve işyerlerini su bastı. İzmir'de süren sağanak yağış ortaya ilginç kareler çıkardı.
Güncel24 Mayıs 2012
Polise kılıçla saldırdı26208 Kez İzlendi!
Güncel24 Mayıs 2012
Kenan Evren'nin ismi kaldırıldı 3615 Kez İzlendi!
Yaşam24 Mayıs 2012
Maylo çocukların yüzünü güldürdü2926 Kez İzlendi!
Güncel24 Mayıs 20128153 Kez İzlendi!
Gül'ün ABD temasları Twitter'daCumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD'nin San Francisco kentindeki temaslarını, ''Twitter''dan takipçileriyle paylaştı.
Güncel24 Mayıs 20122348 Kez İzlendi!
PKK'nın finansör kaçakçıları adliyede PKK'ya finansal destek sağlayanlar adliyeye getirildi
Yaşam24 Mayıs 2012
100 operasyonla bu hale geldi23798 Kez İzlendi!
Magazin24 Mayıs 2012
Acun Ilıcalı'nın kaşı yarıldı34560 Kez İzlendi!
Magazin24 Mayıs 2012
Yapımcılarıyla davalık olan ünlüler15893 Kez İzlendi!
Daha fazla galeri ▼
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (16) adet yorum eklenmiştir.
karadeniztrabzon
11 Şubat 2012 Cumartesi 00:00
hükümetten
spor a
savcılıkdan bakkala
köylerden şehirlere
ağaçlar bile sayenizde bozuldu
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
karadeniztrabzon
10 Şubat 2012 Cuma 23:59
sen ne biçim insansın ülkeyi kaosa soktun.
gerçi memlekette bozulmayan hiç bir şey yer kurum kalmadı
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
crysannche
10 Şubat 2012 Cuma 19:44
Mımıt Ili bey sen yalancı cobanın hikayesini bilirmisin? Bir soyledigini ertesi gün yalanlayan, gorevimizin basındayız dedikten 2 gün sonra istifasını veren ve öncesinde onlarca yalanı ortaya cıkan biri olarak bu videodaki konusmalarına da senden baska kimse inanmaz. Baskan olma hayaline gelince su anda 500 kongre uyesi klupden ihraz edilmen icin imzalı dilekce hazırladı ve beklemede. Sen bu saatden sonra Fenerbahce spor klubunun kapısından bile giremezsin. Rahmetli oglunun mezarına gittiginde kemiklerin sızlıyormu acaba? Sen Fenerbahceye degil. Fenerbahce bayragı ile topraga teslim edilen ogluna ihanet etdin....
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
Tüm Yorumlar
İLGİLİ HABERLER
İnternethaber Yayın Grubu Tüm Hakları Saklıdır © 2000-2011 - İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz
Tel : +90 212 266 99 99  /  Faks : +90 212 266 98 98
Yükleniyor...