BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.434,25
HABER /  GÜNCEL

Türkiye Fenerbahçe Beşiktaş derbisine kilitlendi (FB-BJK)

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı saat kaçta?, Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı hangi kanalda?, Fenerbahçe Beşiktaş maçı muhtemel 11'i belli oldu,

Abone ol

Fenerbahçe ile Beşiktaş, bugün 335. kez karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak dev derbiyi İnternetspor.com'dan takip edebilirsiniz... 
 
FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ DERBİ MAÇININ CANLI YAYINI 

Yapılan 334 karşılaşmanın 126’sını Fenerbahçe kazanırken, Beşiktaş ise 122’de kaldı. 86 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Bunlardan 114’ü ligde oynanırken, burada da üstünlük sarı-lacivertlilerde idi. Beşiktaş, rakibinin 42 galibiyetine 37 ile karşılık verdi. 35 maçta ise eşitlik bozulmadı.

Kadıköy’de Kartal güldü

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Kadıköy’de ise 50. maça çıkıyor. İki takımın Kadıköy’deki 49 maçından 18’ini Kartal, 17’sini sarı-lacivertliler kazanırken, 14 maç da berabere bitti. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaki 32 lig maçında Fenerbahçe’nin 12, Beşiktaş’ın 9 galibiyeti bulunuyor.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi kadro belli olmaya başladı. Yabancı kontenjanından dolayı sıkıntı yaşayan teknik direktör Ersun Yanal, Christian Baroni ve Meireles arasındaki tercihini Meireles'ten yana kullandı.

Yanal, Mehmet Topal , Alper ve Meireles’ten oluşan bir orta sahayla Beşiktaş karşısına çıkmayı planlıyor. Forvette ise Webo ilk 11’de görev alacak.

Bu arada Yanal, Yobo, Kadlec ve Holmen’in yanı sıra Cristian’ı da kadroya almadı.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Fenerbahçe ile bugün zorlu bir derbi sınavına çıkacak olan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Slaven Bilic, futbolcularıyla taktik toplantısı yaptı. Sarı - lacivertli takımın Galatasaray ile oynadığı maçı çıplak gözle seyrederek taktiğini belirleyen Hırvat hoca, derbi şifrelerini anlattı.

Bilic öncelikle kritik bölgelerde oyuncularından topu ayaklarında fazla tutmamalarını istedi. Ersun Yanal’ın çalıştırdığı her takımda taktik faulleri uygulatması nedeniyle, Hırvat hoca futbolcularından çok adamla hücuma çıkılması ve bir an önce topun arkadaşlarına gerektiğini dile getirdi. Savunmada yer alacak futbolculara da uyarılarda bulunan siyah-beyazlı teknik adam, bu oyunculardan orta sahaya yakın oynamalarını isteyerek Fenerbahçe’yi kaleden uzak tutulması gerektiğini belirtti. 
 
SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN