BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Türkiye bu süper kahramanı çok sevdi!

Türk Telekom'un çocuklar için özel çalışması nihayet sahne aldı. Türk kahramanı Süpercan müthiş bir sükse ile milyonların karşısına çıktı.

Abone ol

Örümcek Adam, Hulk, Wolverin, ve İron Man.. Çocuklar bugüne kadar internette bu oyunlarla eğlendi, bu oyunlarla zaferler yaşadı. Artık bu kahramanların arasına bir Türk ve Müslüman çocuğu da ekleniyor.. Türk Telekom'un yeni oyunu Süpercan, çalışkanlığı, kahramanlığı ve vakur duruşu ile çocukların yeni fenomeni olmaya aday..

Üstelik bu yeni oyun diğerlerine göre çok büyük kolaylıklar ve avantajları da beraberinde getiriyor. Tüm Türk Telekom müşterileri ev telefonlarını kullanarak oyunu ücretsiz olarak oynayabilecek. 

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, ülkemizin ilk süper kahramını Süpercan'ı yeni maceralarıyla çocukların hayal dünyasına sunuyor. Türk Telekom grubu şirketlerinden Sobee Studios tarafından Marvel Characters BV işbirliği ile hayata geçirilen çevre temalı yeni oyun Süpercan'da, uzaylı istilasına karşı dünyayı kurtarmak için kahramanlar heyecan dolu bir maceraya atılıyor. Ev telefonu ile yapılan aktivasyon sonrasında tüm Türk Telekom müşterileri oyunu ücretsiz olarak oynayabilecek. Başbakanlık İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından da desteklenen oyun, şimdiden yüzbinlerce çocuğun gözdesi oldu bile..

Oyunu ücretsiz olarak edinmek mümkün

Süpercan oyununu www.supercanoyun.com veya www.ttcocuk.com adreslerinden ücretsiz olarak indirmek mümkün. Oynamaya başlamak için, ana ekranda yapılan yönlendirme ile 0800 211 41 41 numarası, ev telefonlarından ücretsiz olarak aranarak oyunun aktive edilmesi sağlanıyor. Arama yaparak ev telefonu numarasını kaydettiren kullanıcılar, numaralarını kullanarak oyuna kolayca giriş yapabiliyorlar.

Türk telekom'un yeni oyununda Süpercan'a Örümcek Adam, Hulk ve Iron Man gibi Marvel evreninin efsanevi karakterleri eşlik ediyor. Çevre temalı olan ilk oyun çocuklar ile buluşuyor. Önümüzdeki günlerde TT Ofis ve Bayilerinde, Türk Telekom müşterilerini yeni sürprizler bekliyor olacak.

Çocukların ve ebeveynlerinin birlikte eğlenebilecekleri bir macera oyunu

Süpercan oyunu, uzaydan gelen, ağaçları keserek ve çevreye tehlikeli atıklar yayarak dünyayı felakete sürüklemeye hazırlanan bir robot ordusuna karşı koyan Süpercan maceralarını konu alıyor. Süpercan'ın kritik anlarında yardıma Örümcek Adam, Hulk, Wolverine ve Iron Man gibi Marvel süper kahramanları yetişiyor.

Süpercan çocukların eğlenerek oynayabilecekleri bir oyun olmakla birlikte, ebeveynlerin de çocuklarıyla sıkılmadan, hoş vakit geçirebilecekleri bir macera oyunu olma özelliği taşıyor. Çevre temalı oyunla başlayacak Süper Can serisi, çocuklara vizyon kazandıracak maceralar ve çok ilginç görevlerle hem oyun hem seri filmlerle eğlendirmeyi ve eğlenirken de ögretmeyi hedefliyor.

Örümcek Adam, Hulk, Wolverine ve Iron Man yeniden Türkiye'de

Çocuklarla bilgisayar oyunu, çizgi romanlar ve internet çalışmalarıyla buluşacak olan Süper Can, farklı şehirlerde düzenlenen etkinliklerle, bu yılda ülkemizi ziyaret eden Marvel kahramanlarına ev sahipliği yapıyor.

Dünyanın eğlence devlerini her yıl Türk çocuklarıyla buluşturan Türk Telekom Çocuk Portalı TT Çocuk, yıl boyunca dünyanın en önemli markalarını ve yeniliklerini müşterilerine sunmaya devam edecek.