BIST 9.525
DOLAR 32,70
EURO 34,77
ALTIN 2.521,13
HABER /  GÜNCEL

Türkiye bu iki AK Parti'li aday adayını konuşuyor

Anne oğul 24 Haziran'daki seçimlerde milletvekili olmak için AK Parti'den aday adayı oldu. İşte Ankara'daki temayül yoklamasının ilgi toplayan iki adayı;

Abone ol

AK Parti Ankara İl Başkanlığının teşkilat temayül yoklamasında 584 milletvekili aday adayı için 3 bin 255 delege geçtiğimiz hafta sonu sandığa gitti. Temayül yoklamasının en ilgi çeken adayları ise Firdes ve Ersoy Koç oldu.

AK Parti'de 24 Haziran seçimleri için çalışmalar sürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Ankara'da 584 aday adayı için yapılan temayül yoklamasında 3 bin 255 delege oy kullandı. Temayül yoklamasında yeterli oyu alan aday adayları AK Parti Genel Merkezi'nde mülakata çağrıldı.

ANNE OĞUL ADAY ADAYI OLDU

Ankara'daki temayül yoklamasının en çok ilgiyi çeken iki adayı ise Firdes ve Ersoy Koç oldu. Anne Firdes Koç 2. bölgeden, oğlu Ersoy Koç ise 1. bölgeden milletvekili olmak için AK Parti'den aday adayı oldu. Dayısının da kendileri gibi milletvekili olmak için aday adayı olduğunu ifade eden Ersoy Koç, seçilmeleri halinde meclisteki odalarının da yan yana olmasını istediklerini söyledi.