BIST 9.643
DOLAR 32,51
EURO 34,64
ALTIN 2.480,09
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Türkiye bu CHP'liyi konuşuyor

CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın'ın, içindeki darbe özlemini itiraf etmesi ülke gündemini de salladı.

Abone ol

CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın'ın, içindeki darbe özlemini itiraf ederken sarfettiği sözler ülke gündemine oturdu.

CHP’li Osman Aydın, hükümeti köylülere şikayet ederken, “Eskiden ihtilaller vadı. Arada bir iktidar değişikliği söz konusu olurdu. Şimdi o ihtilali yapacak komutan da kalmadı. Hepsini tasfiye ettiler” dedi.

Hüseyin Aygün ve Birgül Ayman Güler'den sonra Kemal Kılıçdaroğlu'nu zor durumda bırakacak bir açıklama da CHP'li Osman Aydın'dan geldi. Aydın dün Çine'de içindeki darbe özlemini dışa vuran açıklamalara imza attı. Köy kahvesinde vatandaşlarla konuşan Osman Aydın, sözlerine önce iktidarı eleştirerek başladı.

Ardından iktidarın gitmeye niyetinin olmadığını belirten Aydın, eski günlerde yaşanan iktidar devirme çalışmalarından hasretle bahsetti.

Kurtuluşumuz kalmadı

İktidarın köylünün dertlerine çare bulmadığını savunan Aydın, “Eskiden ihtilaller olurdu. Arada bir iktidar değişikliği söz konusu olurdu. Şimdi o ihtilali yapacak olan komutan da kalmadı. Hepsini tasfiye ettiler. Şimdi öyle bir kurtuluş yok” diye konuştu.

"HÜSEYİN AYGÜN MANYAK HERİF"

CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, ‘Yunanistan’a karşı soykırım yaptık’ diyen partisinin Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün hakkında “Manyak herif. Deli. Abuk sabuk konuşuyor” dedi.