BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,14
HABER /  GÜNCEL

Türkiye Andorra maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye Andorra maçı hangi kanalda saat kaçta? Türkiye Andorra maçı saat kaçta hangi kanalda? Türkiye Andorra hangi kanalda saat kaçta? Türkiye Andorra saat kaçta? Türkiye Andorra ne zaman?

Abone ol

İNTERNET HABER- 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki rakibimiz Andorra ile 6 Eylül 2013'te karşılaşacağız.

A Milli Futbol Takımı'nın 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki rakibi Andorra, 4 Eylül'de Kayseri'ye gelecek. 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki rakibimiz Andorra ile bugün karşılaşacağız. Maç saat 21:00'de Star TV'den yayınlanacak.

Andorra Milli Takımı Teknik Direktörü Jesus Alvarez, Türkiye maçında ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

2014 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda yarın Türkiye ile karşılaşacak Andorra'da, teknik direktör Alvarez, karşılaşmanın oynanacağı Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Türkiye karşısında iyi bir sonuç almayı hedeflediklerini dile getiren Alvarez, "İyi bir futbol mücadelesi yapmak için buradayız. Türkiye karşısında elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ne kadar mücadelenin ederseniz, amaçlarınıza o kadar kolay ulaşırsınız. Özellikle topa sahip olduğumuz zamanlarda daha fazla sabır göstererek, başarmak istiyoruz" diye konuştu.