BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,60
HABER /  GÜNCEL

Türkiye Andorra maçı hangi kanalda saat kaçta?

Türkiye Andorra maçı hangi kanalda saat kaçta?, Türkiye Andorra maçı hangi kanalda?, Türkiye Andorra maçı saat kaçta?, Türkiye Andorra maçı nerede? Türkiye Andorra maçı ne zaman?

Abone ol

İNTERNET HABERA Milli takımımız, bu gece Avrupa futbolunun en zayıf ülkelerinden birisi olan Andorra ile karşı karşıya gelecek
 
Bu akşam, Dünya kupası grup eleme maçında Andorra maçına çıkıyoruz. Türkiye Andorra milli maçı hangi kanalda ve Türkiye Andorra maçı kadrosu ve tüm detayları burada sizler için...

Andorra karşılaşması öncesinde milli takımımız bu karşılaşmadan çok Romanya'da oynanacak olan Romanya Macaristan maçının skoruna kilitlenmiş durumda ve oradan çıkacak olan sonuç millilerimizin gruptaki konumunu bir hayli etkileyecek.

İnanılmaz kötü bir başlangıç yaptığımız grupta Milli takımımız , bugünkü Andorra maçını mutlak kazanmak zorunda ve Milli takım ile uzun bir aradan sonra ilk maçına çıkacak olan Teknik direktör Fatih Terim, zorlu karşılaşma için sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirtti ve Bizim rakibimiz Andorra olamaz dedi ve bu karşılaşmadan çok rahat bir şekilde galip ayrılmamız gerekiyor.

Milliler sahaya, Volkan, Gökhan Gönül, Ömer, Semih, Caner, Gökhan Töre, Nuri, Mehmet Topal, Arda, Umut, Burak 11'i ile çıkabilir ve konuk takım Andorra ise, Josep Gomes, Lima, Vales, Garcia, Martinez, Ayala Diaz, Pujol, Vieira, Peppe, Gomez, Moreno 11'i ile maça başlayacak.

Zorlu karşılaşma için artık herşey hazır ve bu gece oynanacak olan Türkiye Andorra maçı saat 21.00'de başlayacak ve Star TV'den canlı olarak yayınlanacaktır.

MİLLİ TAKIM HABERLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN