BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.434,34
HABER /  MAGAZİN

Türkiye Ajdar'ın bu şarkısını konuşuyor!

Gülben Ergen'in kısa sürede halkın literatürüne giren aşk mesajlarına Hiperstar Ajdar beste yaptı.

Abone ol

Gülben Ergen'in kısa sürede halkın literatürüne giren aşk mesajlarına Hiperstar Ajdar beste yaptı. Şahdamarım skandalını 2 günde besteleyen, 1 günde de okuyan Ajdar'ın son şarkısı 'Şahdamarım 'şarkısı çok konuşulacak.

'Nane nane' ve 'çikita muz' gibi şarkılarıyla sanal alemde olay yaratan ve televizyon fenomeni haline gelen Ajdar, Gülben Ergen'in 'Şahdamarım' skandalından esinlediği şarkısıyla yine olay yaratacağa benziyor.

Ajdar'ın magazin dünyasında olay yaratan şarkısı TNT ekranlarında yayınlanan 'Kırmızı Halı' adlı magazin programında ilk kez yayınlandı. Gülben Ergen'in 'Şahdamarım' skandalı magazin dünyasında derin etki yaratırken, bu skandal Ajdar'ı da hareket geçirdi. Gülben Ergen'in gizemli sevgilisine çektiği mesajlardan etkilenen Ajdar, hemen kaleme kağıda sarılıp, skandala özel bir şakı besteledi.

Böyle bir şarkıyı bestelemeyi düşünmediğini söyleyen Ajdar, Gülben Ergen'in mesaj skandalından sonra böyle bir şarkı bestelemeyi düşündüğünü söyledi. Şarkıda hint ezgileri olduğunu ifade eden Ajdar, ilk klipte dans etmeyi de ihmal etmeyeceğini söyledi.