BIST 9.543
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.486,48
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Türkeş'in oğlu MHP'yi topa tuttu!

Alparslan Türkeş'in manevi evladı olarak bilinen İbrahim Ersöz, MHP'deki kaset olayını değerlendirdi.

Abone ol

Alparslan Türkeş'in manevi evladı olarak bilinen İbrahim Ersöz, MHP'deki kaset olayını değerlendirdi. Ersöz; "Bunlar 1995'te Başbuğ'u sandığa gömmek isteyen zihniyet" dedi.

İşadamı İbrahim Ersöz, MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in manevi evladı olarak bilindi ve uzun yıllar yakın çalışma arkadaşı oldu.

Yurt dışında olduğunda İsviçre'de de işleri bulunan İbrahim Ersöz'ün evinde konuk oldu.

Genç yaşta İbrahim Ersöz'ü partinin MYK'sına alan Türkeş, 1995 yılında Samsun'dan liste başı aday gösterdi. Ersöz, Rotahaber'e yaptığı değerlendirmede MHP'de yaşanan kaset skandalına farklı bir açıdan yaklaştı.

İşte Ersöz'ün açıkaması:

YAKININA SAHİP OLMAYAN ÜLKE YÖNETİMİNE NASIL TALİP OLUR?

"Son günlerde gündemi meşgul eden Başbuğumun kurduğu partiye layık olmayan ahlak yoksunu MHP'li 3 genel başkan yardımcısı, 1 MYK üyesi ile ilgili görüşlerimi Ülkücü Hareketin gerçek sahipleriyle paylaşmak istiyor ve soruyorum.

Bilge Lider!!! aralıksız yıllardır beraber çalıştığınız ekibinizdekilerin ne işler yaptığından hiç haberiniz olmaz mı? Kendi divanında yer alanların ne yaptığından ve kalitesinden haberi olmayan bir genel başkan nasıl ülke yönetimine talip olur?

Cenevrelerden getirmenizede gerek yoktu. Mazallah divan heyetinizi alın birini vurun ötekisine.

Bu son gelişme Allah'ın adaletidir çünkü;

1995 seçimlerinde Samsun'da 32 yaşında Başbuğumun liste başıydım ve MYK üyesiydim. MHP'li geçinen, Başbuğumu genel başkanlıktan indirmek ve ne acıdır öleceği yok sandığa gömelim diyen hainlerle uğraşmaktan seçmene partimizi anlatmaya vakit bulamadık.

Sonuç malum yüzde 8,2 baraj altı kendilerine gün doğduğunu zanneden gafiller 78 yaşındaki koca çınarı devireceklerini düşünürken Başbuğumun yılmaz çelik iradesiyle ve idealizmiyle karşılaştıklarında ne hallere girdiğine şahit olma mutluluğunu yaşadım hainlerin.

BUNLAR 1995'TE BAŞBUĞ'U SANDIĞA GÖMMEK İSTEYEN ZİHNİYET

12 Eylülcüler'in bile üzerlerinde 'ot bitmez artık' dediği Ülkücü hareketi Başbuğumun nereden nereye getirdiğini unutmuştu hainler. Allahım ona partisinin başında son ana kadar milletine hizmet etmeyi nasip etti ve Başbuğumu çakallara hiç bir zaman boğdurtmadı.

1995'de rahmetli Başbuğumu sandığa gömme ekibinde olanlar ne hikmetse 1997'de siyasi ödüllerini aldı. Şimdi Cenab-ı Hakkın adaleti tecelli etmeye başladı. Başbuğuma ihanet eden esas hainler (size göre yanlışınızı söyleyen bizler otomatik potansiyel hainleriz ya) işte şimdi tek tek deşifre oluyorlar.

Davaya layık olmayanların yol arkadaşlarınızın siyasi sonu geldi. Gerçek sahipleriyle inşaallah bu dava küllerinden zümrüd ü anka gibi yeniden doğup gerçek sahipleriyle iktidara yürüyecektir. Başbuğumun idealleri ve Türk İslam Ülküsüyle.

Bilge lider!!! 'istifa ettirdim' demekle bu işten sıyrılmak yok... Bu ekip günah ve sevabıyla sizin kendinize sadık tiplerden oluşturduğunuz ekibiniz bunlar yol arkadaşlarınız davaya sadakat esaslı seçilmiş değiller.

Rahmetli Başbuğumun kendi elleriyle üye yaptığı partimden üyeliğim silinse de gönlümden 3 hilali Bozkurt u nasıl söküp alacaksınız?

MHP bizim ata ocağımız sayenizde parti dışında olabiliriz ait olma üyelik vasfımız elimizden alınmış olabilir ama bizler ne parti kurup dönenlerden nede parti parti dolaşan siyasi ikbal arayan fırıldaklardan olmadık olmayacağız emaneti alacağımız günü bekliyoruz."