BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.433,18
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Turkcell 1 Ocak 2019'da Adil Kullanım Kotası'nı kaldırıyor

Turkcell, kullanıcılarına müjdeyi vererek Adil Kullanım Kotası'nı yeni yılın ilk gününde kaldıracaklarını duyurdu.

Abone ol

Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, 1 Ocak 2019'dan itibaren 2 milyondan fazla ev ve iş yerindeki Superonline kullanıcısının AKK uygulamasına, koşulsuz ve şartsız olarak son verileceğini müjdeledi.

Murat Erkan, "Türkiye'nin geleceği ve menfaatleri için dijital dönüşümün kaçınılmaz olduğunu hep birlikte görüyoruz. Dijital dönüşümün ve dijitalleşen dünyanın havası suyu da hiç şüphesiz ki internet bağlantı hizmetleri diyebiliriz. Biz Turkcell olarak 1 Ocak itibarıyla Turkcell'li iki milyondan fazla ev ve iş yerinde, dijital ekosistemde diledikleri gibi yaşayabilmeleri için daha önce de sonuna kadar desteklediğimizi belirttiğimiz AKK'sız internet kullanımını başlatıyoruz. Mevcutta, AKK tekliflerinde bulunan müşterilerimizi ek paket, ek fiyat, hediye gibi kavram karmaşasına sokmadan net bir şekilde AKK'sız internet dünyasına geçiriyoruz." şeklinde konuştu.

Adil Kullanım Kotası nedir?
Adil kullanım kotası internet kullanıcılarının şebeke kullanımı sırasında yoğun veri trafiği uygulayarak neden olabileceği teknik problemleri, hasarları ve ağdaki verimliliğin düşmesini önlemek amacıyla planlanmış bir uygulamadır.