BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,92
ALTIN 2.436,02
HABER /  GÜNCEL

Türkçe Olimpiyatları'nın Ahmet Kayası

Türkçe Olimpiyatları'nın Afganistan birincisi Türk izleyicilerinden de tam not aldı.

Abone ol

Türkçe Olimpiyatları'nın Afganistan birincisi binlerce kilometre yol tepti, Habertürk ekranlarına  çıktı. Afganistan seçmelerinde söylediği final şarkısını, bir kez de Türkiye'de seslendiren genç, söylediği şarkıyla izleyicilerden tam not aldı!

Hizmet Hareketi'nin yurt dışındaki okullarında eğitim gören gençler, Türkçe Olimpiyatları'nın finali için Türkiye'ye geldi. Büyük final öncesi Anadolu'yu karış karış gezecek olan gençler, kendi ülkelerinde seslendirdiği final parçalarını bu kez Türkiye'de söyleyecek.

PAKİSTANLI AHMET KAYA

Pakistan'daki finallerde söylediği Ahmet Kaya şarkısıyla kısa sürede ünlü olan Arsalan Naseer, diğer gençler gibi final yarışması için Türkiye'ye geldi. Naseer, Afganistan'daki finallerde seslendiği Ahmet Kaya şarkısını bu kez Habertürk'te seslendirdi. Koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyen Naseer, canlı yayın performansı ve konuştuğu Türkçesiyle izleyenlerden tam not aldı.

Çeşitli kategorilerde yarışacak olan gençler, Anadolu'yu adım adım gezecek ve kendi okullarına destek veren işadamlarıyla buluşacak.