BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.427,48
HABER /  MAGAZİN

Türkan Sultan albüm yapacak

Sinema sanatçısı Türkan Şoray, yakın bir zamanda albüm çıkaracağını açıkladı.

Abone ol

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nca Adapazarı Kültür Merkezi'nde (AKM) kendisi için düzenlenen ''saygı gecesi''nde konuşan Şoray, dünyada herkese nasip olamayacak şeyler yaşadığını, sevenlerinin gösterdiği sevgiden dolayı duygulu olduğunu söyledi.

Dostlarının ve meslektaşlarının kendisiyle ilgili düşüncelerini dinlemenin müthiş bir şey olduğunu ifade eden Şoray, şöyle konuştu:

''Bütün yüreğimle teşekkür ediyorum, beni çok seviyorlarmış. Yaşarken takdir edilmek, yaptıklarınızın beğenilmesi ve bunları duymanız çok güzel. Hayatım boyunca 'ben ne imişim?' demedim. Sinemaya girmeseydim, sinema yıldızı olmasaydım, o filmleri çevirmeseydim, o güzel senaryolarda oynamasaydım, benim için insanlar yorulmasaydı, benim için bir şeyler hazırlanmasaydı ve sinema bana bu imkanı vermeseydi... Ben nasıl Türkan Şoray olacaktım?

Hiçbir zaman 'Ben şöyleyim, böyleyim' diye düşünmedim. Bunları hiçbir zaman kendi üzerime almıyorum. 'Sinema' diyorum, iyi ki sinemacı olmuşum.''

TAM ZAMANI GELDİ

Programın ardından gazetecilerin albüm çalışmasıyla ilgili sorusunu yanıtlayan Şoray, ''Yıllardır bir albüm yapmak istiyordum zaten, artık tam zamanı geldi diye düşünüyorum, yakın bir zamanda böyle bir albüm çıkacak. Adına seyircilerimle karar vereceğiz. Albümün içeriğiyle ilgili daha sonra detaylı bilgi vereceğiz'' şeklinde konuştu.