BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.433,14
HABER /  GÜNCEL

Türkan Şoray ilk kez böyle konuştu!

Sanatçı Türkan Şoray, Denizli'de ''Sinemam ve Ben'' adlı kitabını imzaladı.

Abone ol

İmralı 'yla görüşmeler sonrası başlayan barış süreci tartışmalarına Türkan Şoray da katıldı.

Şoray, Denizli'de bir alışveriş merkezinde düzenlenen imza gününde gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizli'ye uzun süredir gelmek istediğini ve kısa süre için de olsa Denizlili sevenleriyle buluşmanın heyecanını yaşadığını ifade etti.

Şoray, bir gazetecinin ''Türkiye'nin barış sürecini nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusu üzerine ''Sağduyu, sabır, hoşgörü ile bunu başaracağımıza inanıyorum. Hepimizin duygularının tahammülü kalmadı artık. Barış istiyoruz. Ülkemizde herkes kardeşçe yaşasın, birbirini sevgiyle kucaklasın istiyoruz. Ben bunun olacağına inanıyorum. Ülkemizde bundan sonra kardeş kardeş, çok mutlu bir Türkiye olacağımıza inanıyorum. Ülkemiz insanları mutlu yaşamaya layık insanlardır'' diye konuştu.

YERİNİZ DOLDURULABİLİR Mİ?

Şoray, ''Sizin yeriniz doldurulabilecek mi?'' sorusuna karşılık şunları kaydetti:

''Sultan tanımlamasını ben üstüme almak istemiyorum, vefakar Türk sineması seyircisinin sevgi göstermesinin bir karşılığı diye düşünüyorum. Yıllar önce ülkemizde sadece sinema vardı, televizyon yoktu. Onun için bizler o yıllarda film çevirdiğimiz için şanslıydık. O dönemde seyirci tarafından sevildik. Son dönemde sinemalar yerini dizilere bıraktı. Şimdi dizilerin birisi bitip diğeri başlıyor. Biten dizinin etkisini yeni başlayan dizi unutturuyor. Sinema gibi kalıcı olmuyor. Ben bugün bu dizilerde oynayan, maalesef sinemalarda oynama şansını çok elde edemeyen yeni jönlerle, kadın oyuncuların hepsini çok beğeniyorum.''

İmza gününe Şoray'ın hayranları büyük ilgi gösterdi. Kitap imzalatmak isteyen sanatçının hayranları, alışveriş merkezinde uzun kuyruklar oluşturdu. Kitabını imzalayan Şoray, hayranlarıyla sohbet edip, fotoğraf çektirdi.