BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.409,07

Türk vatandaşlarımızı aldatmayın!

Bu tür tutum ve davranışlar İslam'ın özüne aykırı olup, beklenmedik belaların başımıza gelmesine neden olurlar.

Dünyanın en çekilmez hali yanlışta diretmek, inatta ısrarcı olmaktır. Niye diyecekseniz bu bakış açısının şöyle bir sakıncası vardır, elinizde yeddi imkan varsa yedisini de o yanlışın lehine kullanıyorsunuz.

Neden bahs ediyorum derseniz buyurun bu memleketin başına bela olan ve ırkçılığı andıran, ırkçılığın hortlamasına vesile olan kavramlardan bahs ediyorum.

*Ne mutlu Türküm diyene,

*Varlığım Türk varlığına armağan olsun,

*Türküm, doğruyum, çalışkanım diye başlayan o ucube ant,

*Anadolu insanının özgürlüğünü simgeliyen bayrağa Türk bayrağı demek,

*Ağırlıklı olarak Kürtlerden ve  Türklerden oluşan bir halka Türk milleti demek,

*Kürtçeyi yok saymak ve varlığı karşısında bir duruş sergilemek,

*Tevhit bayrağını hazmedememek…vb

Bu tür tutum ve davranışlar İslam'ın özüne aykırı olup, beklenmedik belaların başımıza gelmesine neden olurlar.

Sondan başlayayım isterseniz, merak ediyorum acaba tevhid bayrağını hazm edemeyen bir yönetici, bir siyasetçi  bu ülkede ne hakla nasıl idarecilik yapabilir, siyasete bir değer katabilir? hafızanızı yoklayın son terör olaylarında güvenlik güçleri Allahu ekber dedikleri için başarılı oldular.

Lailahe illellah vayrağı bu toplumun bir gerçeği

“İster vali ol, ister yardımcısı, istersen kaymakam

Tevhid ile aran yoksa,  sana yakışmaz o makam”

Sanmayınız ki bu milleti bir araya getiren sizin tanklarınız ve toplarınızdır, unutmayın hala da en birleştrici unsur ümmet ruhudur, ama anlamamakta israr eden birileri var.

Kardaş dünya üstüne dünya gese Türk milleti kavramını Anadolu insanına kalben kabul ettilemezsiniz, Anadolu halkı Kürdüyle, Türküyle, Arabıyla acemıyle ümmeti muhammedin bir növesidir, öylede kalacak. Buna karşı olanlar sadece kargaşa ve kaosa hizmet ederler.

Bu konuda diretmek dünyamıza da ahretimize de zarar verir. Türk kavramını önceleyen 12 Eylül anayasasının vatandaşlık tanımına dört elle sarılmak yetersizliğin bir ifadesidir, aldatıcıdır, bu toplumu kısır tartışmalara götürür, halkın içinde tefrikaya neden olur, bu belanın cezasını gereğinden fazla çektik, bir hada silbaştan bu halkın gündemine getirmeye gerek yoktur.

Bundan neşet eden sorunları bir bir çözmek için 2005 yılında Kürt sorunu benim sorumundur deyip siyasetin bütün yollarını deneyen hem Kürt hem, Türk muanitleriyle uğraşa uğraşa barış ve huzurun gelmesi için “baldıran zehiri olursa içerim” deyip önemini ortaya koyan Reysi cumhurumuzun bu kararlılığı tarihin bir gereğiydi, arkasında da durdu.

Bu kadar emekten sonra silbaştan Türk milletine dönmek bu emeğe saygısızlıktır bence.

Yeminle söylüyorum eğer Recep Tayyip Erdoğan’ın bu kararlı duruşu olmasaydı nasıl ki yönetim boşluğundan dolayı ırakta IŞID oluştu burada da MIŞİD olurdu ve memleketin hali pür melali olurdu.

Olağan üstü hallerde olağan üstü işler yapılır bunlardan biri yenianayasa olmalı; vatandaşlarımızın huzu, selamet ve zenginliğine imkan verecek, hürriyetimize zemin hazırlayacak bir anayasa  diğer işleri de siz söyleyin olmaz mı?

“Şu bayrak ki rengi ecdamızın kanı

onu yüceltmessek ne delim bu canı”

Bu beyti bana aittir, ama bu bayrak Türk bayrağı değil, Türkiye bayrağı olmalı ki huzur içinde yaşayalım.

Azerbeycan bayrağı,

İran bayrağı,

Suudi arabistan bayrağı,

İngiltere bayrağı… vs devletleriyle anılırken neden bizim Türkiye bayrağı değil de Türk bayrağı olsun değil mi? Bu Türkleri aldatmaya yönelik bir hiledir benden söylemesi, uyanık olmak lazım.

Bize hamsi sloganlar değil, eğitim, ekonomi, bilim ve tekmoloji lazım, enerjimizi bu alana yoğunlaştıralım bence ne dersiniz?

Bu cennet misal yarım adada dünyaya gelmişiz boş meselerle vakit öldürüp huzur içinde yaşamayı beceremedik yazık ki ne yazık!

Şimdi yine birileri yorum yazacak “Türkiye laiktir laik kalacak” vah malamıné başka söyleyecek bir sözünüz yok demek, vah vah!