BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,18
HABER /  MEDYA

Türk Malı ne zaman başlıyor? Kadroda sürpriz isim

Star TV'nin sevilen dizisi yeni gününde, yenilenen oyuncu kadrosu ve senaryosu ile izleyiciyle buluşacak. Türk Malı 7. bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Star TV'nin sevilen dizisi Türk Malı, yenilenen oyuncu kadrosu ve senaryosu ile  20 Eylül Çarşamba 20.00’de sezona merhaba diyecek. Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Türk Malı dizisine bu sezon sürpriz isimler dahil oldu.

Dizi, yenilenen castıyla seyirciye kahkaha fırtınası yaşatmaya hazırlanıyor. Sevilen oyuncu Ayhan Taş’ın 'Korkut' karakteriyle katıldığı, başarılı yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan’ın ise 'Mübarek' karekterine can verdiği Türk Malı, yeni kadrosuyla komedi dozunu daha da arttırmayı hedefliyor.

Yepyeni bölümleriyle izleyicinin içini ısıtmaya devam edecek dizinin senaristliğini Tayfun Güneyer yapıyor. Başrollerini Şafak Sezer, Hasibe Eren’in paylaştığı dizide Seren Fosforoğlu, Anıl İlter, Burcu Binici, Selen Görgüzel Alkan, Ayşe Nur Çetin, Osman Aydın, Arzu Oruç, Serkan Şengül, İlker Korkmaz ve Buse Narcı da rol alıyor.