BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.493,37
MEDYA

Türk Malı 6. sezon finali bölümü fragmanı

Türk Malı dizisi 6. sezon finali bölümüyle 9 Temmuz 2017 Pazar akşamı Star'da olacak. Türk Malı'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Türk Malı 6. sezon finali bölümü fragmanı yayınlandı; 9 Temmuz 2017 Pazar akşamı Star'da...

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şoförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra yalnız başına kalan Erman, küçük bir motel odasında yaşamaya başlamıştır.

Erman’ın bütün kazandığı para, Abiye’ye verdiği nafakaya gidince Erman dibe vurur; hem evsiz, hem de parasız kalır ve son çare olarak yıllardır görüşmediği amcasının oğlu süper marketler zinciri sahibi Eymen Kuzu’nun evine gidip, onda yardım ister.

Amca oğlu Eymen, Erman’la pek ilgilenmez, O’na az bir para verip başından savmak ister ama daha sonra Eymen’in de başı belaya girince, evini ve iki çocuğunu Erman’a emanet edip, evden kaçar.

Erman, birden bir kendini, çok büyük bir malikanede, çok zengin bir hayatın ortasında buluverir. Evin dadısı Bakiye, kendini çok bilgili ve görgülü sanan, ama aslında dünya cahili bekar bir kadındır. Erman, Bakiye’den daha ilk görüşte bir elektrik alıp ondan hoşlanır ama Bakiye, Erman’a asla yüz vermez.

Yan evde oturan Bahattin ile Şaduman da, kırk yıllık evli, çok sosyetik ve ünlü bir çifttir. Bahattin, emekli olup evinin erkeği olduktan sonra, evde canı çok sıkıldığı için, sitedeki diğer evlerde çalışan Doğu Avrupalı ve Rus hizmetçilere kafayı takmıştır. Bahattin’in bir numaralı gözdesi de, komşu evin Ukraynalı güzel ve seksi hizmetçisi Valeri’dir. Ancak Bahattin, ne zaman Valeri’ye biraz yakınlaşmaya çalışsa, hep karısı Şaduman’a yakalanmaktadır.

Sitene Ekle