BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21
HABER /  DÜNYA

Türk futbolunun acı günü

Balıkesirspor’un U19 takımında oynayan ve barfiks çektiği sırada devrilen kale direğinin altında kalması sonucu hayatını kaybeden 17 yaşında...

Abone ol

Balıkesirspor’un U19 takımında oynayan ve barfiks çektiği sırada devrilen kale direğinin altında kalması sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki Ali Gündoğan, son yolculuğuna uğurlandı.
Balıkesir Hacıilbey Anadolu Ticaret Lisesi’nde bu sene 4. sınıfa geçen Ali Gündoğan, Balıkesirspor U19 kadrosuna alınmıştı. 1996 doğumlu olan başarılı genç forvet, kulüp tesislerinde çıktığı idmanda takımdan ayrı çalışırken barfiks çekmek için tuttuğu seyyar kalenin üzerine düşmesi üzerine ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybetmişti. Bugün Balıkesirspor Kulübü Tesislerinde düzenlenen törenden sonra Ali Gündoğan’ın cenazesi, memleketi olan İvrindi ilçesine bağlı Geçmiş köyüne götürüldü. Genç futbolcunun cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedildi.
Balıkesirspor Kulübü’ndeki tören ile İvrindi Gemiş köyündeki cenaze namazına Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesir Belediye Başkan Yardımcısı ve Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Balıkesirspor Kulübü Altyapı sorumlusu Eşref Erkekoğlu, Balıkesirsporlu yöneticiler, futbolcular ile Gündoğan’ın ailesi ve diğer sevenleri katıldı.
(İHA)