BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.509,78
HABER /  MEDYA

Turabi'den adada kan çıkar tehdidi

Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler'in aynı adada yaşayacak olması şimdiden yarışmacılarda yeni bir rekabetin oluşmasına neden oldu.

Abone ol

Survivor All Star'da hem Ünlüler hem de Gönüllüler rahat bir haftayı geride bırakmaya hazırlanıyor. Birleşme Partisi ve sonrasında yaşanan sürprizler, her iki takıma da rahat bir nefes aldırırken, iki takımın da aynı adada yaşayacak olması şimdiden yeni bir gerginliğin kapısını araladı.

Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler bundan sonra aynı adada yaşayacak. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan yeni karar özellikle Ünlülerin tepkisine neden oldu.  

Adada 7 kişi iyi anlaştıklarını söyleyen Hakan, adaya yeni insanlar geleceğini ve aralarında bugüne kadar hiç selam dahi vermediği kişilerin olduğunu anlattı. Hakan'ın asıl tepkisi ise Turabi'ye oldu. İşte o sözler;

"Benim hiçbir şey paylaşmadığım, sıfır noktasında olan Turabi gibi bir adam gelecek buraya. Onunla gerilmek istemiyorum. Ben de yeri geldiği zaman sakin bir insan değilim. Eğer bana bir yanlış yaparsa aynı yanlışı kendi de görür. Umarım Turabi, ada yaşantısında kendisine dikkat eder.

Bu arada Turabi'nin çok rahat durduğuna inanmıyorum. Biraz daha böyle sert tavırlar sergilediğini düşünüyorum. Çünke benim onunla hiç selamım olmamasına rağmen beni sevmiyor. Ben de onu sevmiyorum. Turabi gelip bizim adada artistlik yapamaz."



TURABİ: O ADADA KAN ÇIKAR

Hakan'ın şimdiden adada bazı sorunlar çıkaracağından endişelendiği Turabi ise Ünlüler'e gözdağı verdi. Ateşle barutun yan yana duramayacağını ve bir patlama meydana geleceğini söyleyen Turabi, adadaki yeni planlarını anlattı. İşte o sözler;

"Anama bir sözüm vardı. Meryem Sultan Konağı'nı bitirecektim. Allah'a şükür bizim adada tam bitirdim derken, en çok ona üzüldüm. Meryem Sultan Konağı'nı orada bırakacağıma üzülüyorum. Neyse oraya gider gitmez mekanımı yaparım. Hilmi kardeşimi de alırım yanıma. Gelirse Bozok ve Nadya'da gelir. Çünkü kardeşim o kadar baş, ayrı zihniyet ondan sonra ayrı fikirler bir arada barınamaz. Kan çıkar kan! Dediğim gibi ateşle barut yan yana durmaz kardeş. Eğer Gönüllüler ile Ünlüler birleşirse o ada patlar. Bakalım, bu patlama sonucunda kimler sağ çıkacak."