BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,16
ALTIN 2.245,23
HABER /  MEDYA

Turabi Çamkıran kimdir striptiz resimleri olay

Turabi Çamkıran Survivor All Star şampiyonu oldu. Peki Turabi kimdir mazisindeki striptiz dançılığını biliyor musunuz?

Abone ol

Survivor All Star 2015 şampiyonu Turabi Çamkıran oldu. Peki 10 yılın Survivor birincisi olan Turabi Çamkıran kimdir mazisinde neler var? Gelin sizlere Survivor'ı kazanan Turabi'yi tanıtalım.
SURVİVOR ALL STAR KİM KAZANDI BİRİNCİ KİM? - TIKLAYIN
1988 Mersin Erdemli doğumlu olan Turabi Çamkıran, Mersin 'de büyümüş. Liseyi Mersin 'de tamamlarken Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel sanatlar bölümüne kaydolmuş. Mersin üniversitesi güzel sanatlar bölümünden mezun olan Turabi Çamkıran Hiphop Street Dans haricinde Break Dans yapabiliyor.
turabi-çamkiran-dans-resimleri.jpgTurabi Çamkıran'ın dansçılık döneminden objektiflere yansıyan resimleri olay. Özellikle de bir yarışmada kayıtlara geçenler.

TURABİ ÇAMKIRAN 'IN KARİZMASINI ÇİZEN RESİMLERİ
Turabi Çamkıran tam bir yarışmakolik. Şöhret olmak için ekrandaki her kapıyı denemiş. 2008 yılındaki Huysuz Virjinli 'Benimle Dans eder misin' yarışmasındaki hali olay.
turabi-çamkiran-benimle-dans-eder-misin.jpgO dönem çok farklı bir imaja sahip olan Turabi 'nin bu resimlerini gören onu tanımakta zorlanıyor. 'Delikanlı' adam pozlarından hayli farklı olan resimleri 'Turabi'nin bugünkü karizmasını' hayli sarsıyor.
turabi-çamkiran-yetenek-sizsiniz-dans.jpg
Turabi Çamkıran Benimle Dans eder misin yarışmasından 6. haftada üçüncü olarak elenmiş.

TURABİ 'NİN STRİPTİZ GÖRÜNTÜLERİ
Turabi Çamkıran arşivinden sarsıcı görüntüler ise striptiz yaptığı dönemlere ait. Turabi Çamkıran hemen her yolu denediği dönemlerde 'direk dansı' da yapmış.
turabi-çamkiran-striptiz-resimleri-.jpgTurabi Çamkıran 'ın bir dönem çılgın ve farklı bir eğlence anlayışı veren dans kluplerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu resimleri de işte o dönemlerinden.

2013 yılında Turabi bu kez Acun Ilıcalı‘nın hazırladığı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasına katılmış. Turabi 2014 yılında ise Survivor yarışmasında gönüllüler takımıyla izleyici önüne çıktı.

TURABİ'NİN DÖVÜŞ MERAKI
Turabi Çamkıran bugünkü 'sert delikanlı' imajına danstan uzaklaşıp dövüşe merak sardığı dönemde ulaşmış görünüyor.
turabi-çamkiran-dövüş-survivor.jpgTurabi Çamkıran, Türkiye’de yenildiği bir “Muay Thai” maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a gitmiş. Burada yerinden eğitim alan Turabi Türkiye'ye bir dövüşçü olarak dönmüş.

turabi-çamkiran-kimdir-dövüş-resimleri.jpgTayland‘ta gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazanan Turabi Çamkıran , kafes dövüşü denen turnuvalarada katılmış.

TURABİ ÇAMKIRAN KLİBİ
Turabi yarışmaların dışında ekmek parası kazanmak için alt seviyedeki bir çok şarkıcının klibinde de rol almış. Turabi 'nin oynadığı kliplerden biri Aysun Kaya isimli tanınmamış bir türkücüye ait. İşte Turabi'nin oynadığı o klip.