BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.493,45
GÜNCEL

Tünelde inanılmaz kaza kamerada!

Antalya’da tünelde bir minibüsün aynasının çarpması sonucu yere düşen ardından iki aracın ezdiği bisikletlinin yaşadığı kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

21 Ağustos 2016 tarihinde katıldığı bir bisiklet kampından Antalya’ya doğru dönüşe geçen 24 yıldır bisiklet kullanan Hür Derikesen, alternatif yolun kapatılması nedeniyle bin 100 metre uzunluğundaki Orhan Büyükalp Tüneli’nin güvenlik şeridini kullanmak zorunda kaldı.


Derikesen, tünel içinde bir minibüsün aynasının kafasına çarpması nedeniyle yol kenarına düştü. Üzerinden araç geçen Derikesen’e hiçbir sürücü yardım etmek için durmadı. Kazayı fark eden tünel görevlileri trafiği kesip Derikesen’i 112 sağlık ekipleriyle hastaneye sevk etti. Sağ ayağında kırık tespit edilen Derikesen’in kafasına 28 dikiş atılırken, kaburgasında ise hasar olduğu tespit edildi. Polis kaza yerindeki güvenlik kameralarını inceleyip, Derikesen’in kafasına aynası çarpan ilk aracın N.A.’nın kullandığı minibüs olduğunu belirledi.


Kemer Tünel Bakım Şefliği tünel içi kamerasına ise kaza anı ve sonrası saniye saniye yansıdı.


Kayıtlarda, minibüs sürücüsünün bisikletli Hür Derikesen’e çarpıp yoluna devam ettiği, bisikletten fırlayıp yol kenarına düşen ve yerde hareketsiz yatan bisikletlinin üzerinden bir otomobil ile bir başka minibüsün geçtiği görüldü. Görüntülerde, tünelden bir dakika içinde geçen 10 araç sürücüsünün de yerde yatan Derikesen’i gördüğü halde yollarına devam ettiği an be an kaydedildi.

Sitene Ekle
Etiketler