BIST 9.805
DOLAR 32,51
EURO 34,96
ALTIN 2.430,25
HABER /  GÜNCEL

Tunceli'de terör örgütü operasyonu

Tunceli'nin Pülümür Vadisi'nde bir grup PKK'lıya yönelik operasyon başlatıldı. İHA'ların terörist gruba yönelik hava harekatının ardından bölgeye takviye güvenlik güçleri sevk edildi.

Abone ol

TUNCELİ'nin Pülümür Vadisi'nde bir grup teröriste yönelik operasyon başlatıldı. Hava operasyonunda 3 PKK'lının etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Pülümür Vadisi'nde insansız hava aracı (İHA) tarafından tespit edilen bir grup terörist, silahlı İHA'larca ateş altına alındı.

İHA'ların terörist gruba yönelik hava harekatının ardından bölgeye takviye güvenlik güçleri sevk edildi. Bu arada 2 Kobra helikopterinin de operasyona katıldığı ve PKK'lı grubun bulunduğu alanı yoğun bombardıman altına tuttu.

YARALI 3 PKK'LI TESBİT EDİLDİ

Yapılan arazi arama taramasında 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği tespit edildi. Güvenlik birimleri, yaralanıp kaçan 3 örgüt mensubunun yerinin tespit edildiğini ve teslim olmaları için çağrılar yapıldığını söyledi. Bölgede süren operasyon kapsamında zaman zaman çatışmaların yaşandığı da belirtildi.