BIST 8.974
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.282,09
HABER /  GÜNCEL

Tunceli'de PKK operasyonu! Yollar kapatıldı

Tunceli- Erzincan ve Tunceli-Ovacık karayolu Tunceli Valiliği’ nin kararıyla yolun güvenli hale getirilmesi amacıyla 3 gün süreyle kapatıldı.

Abone ol

Tunceli’de PKK’lıların son zamanlarda sık sık yol keserek araç yaktığı ve örgüt propagandası yaptığı Tunceli-Erzincan ile Tunceli-Ovacık karayolları valilik kararıyla 3 gün süreyle trafiğe kapatıldı.

Yolların çift taraflı ulaşıma kapatılmasının ardından bölgede hava destekli operasyon başlatılacağı belirtildi.

Tunceli’de PKK’lıların son 15 gündür sık sık yol keserek araç yaktığı, kimlik kontrolü ve örgüt propagandası yaptığı Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolu ile Tunceli-Ovacık ilçe yolu sabahın erken saatlerinde valilik tarafından ulaşıma kapatıldı.

tuncelide-pkk-operasyonu!-yollar-kapatildi.jpg

Her iki yola jandarma ekipleri tarafından demir barikatlar kurulurken, araç ve yayaların geçişlerine izin verilmiyor. Bariyerlerin üzerine “Bu Yol Emniyetiniz İçin Trafiğe Kapatılmıştır” yazısı asılırken, özellikle Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolunda araç kuyrukları oluşmaya başladı.

tuncelide-pkk-operasyonu!-yollar-kapatildi.20150830135818.jpg

PKK'lılar söz konusu güzergahlarda yol kesip kimlik kontrolü yapmıştı

Öte yandan her iki karayolunun ulaşıma kapatılmasının ardından PKK’lıların bulunduğu bölgelerde hava destekli operasyon başlatıldığı öğrenilirken, operasyonun sonuçlarına ilişkin henüz bir bilgi edinilemedi.