BIST 9.461
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.494,67
HABER /  GÜNCEL

Tunceli'de çatışma çıktı bomba yağdırılıyor

TUNCELİ'de sürdürülen hava destekli operasyonda çıkan çatışmada 1 PKK'lı ölü ele geçirildi. Bölgeye sevk edilen 2 Kobra tipi helikopter, PKK'lıların bulunduğu alanları bombalıyor.

Abone ol

TUNCELİ'nin Pülümür İlçesi kırsal kesiminde güvenlik güçleri ile çatışmaya giren PKK'lı teröristlerin 1'i ölü ele geçirilirken bölgede hava destekli operasyonlara devam ediliyor.

ÇATIŞMA ÇIKTI

Pülümür İlçesi'ne bağlı Kızılmesçit Köyü ile Bingöl il sınırı arasında kalan bölgede terör örgütü PKK'ya yönelik 2 gün önce başlatılan operasyonlar aralıksız sürdürülüyor. Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Özel Harekat (JÖH) ekiplerinin yer aldığı operasyonda dün saat 22.00 sıralarında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı arasında sıcak temas sağlandı. Güvenlik güçlerinin 'Teslim ol' çağrılarına silahla karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada 1 PKK'lı ölü ele geçirildi.

PKK'LILARIN BULUNDUĞU ALANLAR BOMBALANIYOR

Bu sabaha kadar kadar aralıklarla devam eden çatışmada bölgeye sevk edilen 2 Kobra tipi helikopter, PKK'lıların bulunduğu alanları yoğun olarak bombalanırken, bölgede operasyonların halen devam ettiği belirtildi.