BIST 9.753
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.435,30
HABER /  GÜNCEL

Tunceli şehidinin evine ateş düştü

TUNCELİ'de PKK'yla girdiği çatışmada şehit düşen Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in Ankara'daki evine acı haber ulaştı.

Abone ol

Tunceli'nin kırsal kesiminde terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonda çıkan çatışmada yaralanan, ancak kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olan Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in Ankara'da kalan eşine acı haber ulaştı.

Şehit Binbaşı Güzel'in kayınpederinin Ankara Keçiören'deki evinde kalan eşi Burcu Güzel'e, eşinin şehadet haberini yetkililer verdi.

Güzel'in kayınpederi Nedim Yalçınız'ın Kavacık Fethibey Sokak'taki evine, eşi Merih Mendi ile gelen Jandarma Genel Komutanı Orgenaral Galip Mendi, Burcu Güzel ve ailesine taziyelerini iletti.

Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in 12 yaşında "Sude" isminde bir kızı olduğu, şark görevi nedeniyle yanında götürmediği ve Ankara'da görev yapan eşinin babaevinde kaldığı öğrenildi.

ERDOĞAN'IN ESKİ EVİNİN YAKININDA TAZİYE ÇADIRI

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı dönemindeki ikametine de yakın olan Burcu Güzel'in babaevinin önüne, Keçiören Belediyesi ekipleri taziye çadırı kurdu.

Kavacık'ta ve komutası altındaki askerlerce de çok sevildiği öğrenilen şehit Binbaşı Güzel'in, kendisine "komutanım" diye değil "ağabey" diye hitap edilmesini isteyen iyi bir insan olduğu belirtildi.

Tunceli'de terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada yaralanan Binbaşı Yavuz Sonat Güzel, Elazığ'da kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

Güzel'in, Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde yaşayan anne ve babasının da Ankara'da düzenlenecek tören için yola çıktıkları öğrenildi.