BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.433,10
HABER /  GÜNCEL

Tuncel Kurtiz öldü! Türk sineması şokta

Tuncel Kurtiz, 77 yaşında hayatını kaybetti. Tuncel Kurtiz'in evinde ölü bulunduğu öğrenildi. Ramiz Dayı rolü ile unutulmazlar arasına girmişti.

Abone ol

Sanat hayatı bugün çok önemli bir ismi kaybetti. Sinema, tiyatro oyuncusu, yönetmen ve senarist Tuncel Kurtiz hayata gözlerini yumdu.

EVİNDE DÜŞTÜ

Kurtiz'in bu sabah spor yapmak için evinden çıktığı dönüşünde ise fenalaşarak düştüğü ve yaşamını yitirdiği öğrenildi.

ÇOK YORGUNUM

Tuncel Kurtiz, 6 Eylül'de Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Uzattığı ak sakallarıyla dikkat çeken usta oyuncu, habercilere “Rica ediyorum soru sormayın, gerçekten çok yorgunum” demişti.

a.20130927132023.jpg

 MUHTEŞEM YÜZYIL'DA OYNUYORDU

Tuncel Kurtiz Ezel dizisindeki Ramiz Dayı rolüyle dizi izleyicilerinin gönlünde taht kurmuştu. Unutulmaz repliklere imza atan bu rolden sonra Muhteşem Yüzyıl'da karşımıza Ebu Suud Efendi rolüyle çıkmıştı. Kurtiz dizide Şeyhülislam'ı oynuyordu.

HAYATI BAŞARILARLA DOLU

Tuncel Kurtiz Türk sinemasının yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biriydi.  Sanat yaşamı boyunca birçok ödül kazanan Tuncel Kurtiz, 48. Altın Portakal Film Festivali'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü" aldı.



TUNCEL KURTİZ'İN ÖLÜMÜ ÜNLÜLERİ YIKTI
Tuncel Kurtiz'in ölüm haberini alan ünlülerden ilk yorumlar... TIKLAYIN

TUNCEL KURTİZ'İN SESİNDEN GEÇİT YOK AMERİKA'YA


Tuncel Kurtiz, Grup Yorum'un 25'nci yıl konserinde sahneye çıkmış, sesiyle İnönü Stadyumu'nu inletmişti. O muhteşem performansı izlemek için TIKLAYIN

TUNCEL KURTİZ : TUT YÜREĞİMDEN USTAM


Tuncel Kurtiz'in ölüm haberini alan ünlü futbolcu Hakan Şükür twitterdan bu videoyu paylaştı.

TUNCEL KURTİZ NERELİ?

Tuncel Kurtiz'in sanat hayatı hep zirvede ve hep uç noktalarda geçti. Ömrünün bir kısmını vatanından uzakta yaşadı. Tuncel Kurtiz biyografisi (TAMAMI İÇİN TIKLAYIN)

TUNCEL KURTİZ FOTOĞRAF ALBÜMÜ

Tuncel Kurtiz şöhretin en doruk noktasında bile halkın içindeydi. Komünizmden başka yol var mı yeğen sözüyle sizinlere yerleşen Tuncel Kurtiz toplu taşıma araçlarını kullanıyordu. İETT otobüsünde Tuncel Kurtiz böyle fotoğraflanmıştı (TIKLA GÖR)

TUNCEL KURTİZ EZEL UNUTULMAZ SAHNELER

Tuncel Kurtiz ile televizyon seyircisi Ezel dizisindeki Ramiz Dayı rolüyle tanışmıştı. Kurtiz'in bu replikleri unutulmazlar arasına girmişti.

tuncel-kurtiz-232.jpg