BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,93
ALTIN 2.434,92
HABER /  SPOR

Tuncayda yeşil pasaport istedi

Erdoğan'ı soyunma odasına girerken yakalayan Tuncay, yeşil pasaport istedi. Erdoğan'ın cevabı ise olumlu oldu.

Abone ol

Kayseri’de soyunma odasına inen Recep Tayyip Erdoğan’a “İngiltere’de oynuyorum. Avrupa’daki maçlara gelirken vizeyle uğraşıyorum” diyen Tuncay olumlu cevap aldı.

Vatan gazetesinin haberine göre: "ARDA Turan’ın birkaç gün önce söylediği “Pasaportum başka olsaydı, takımım farklı olurdu” cümlesiyle başlayan ’pasaport’ tartışmasına Tuncay Şanlı da katıldı. Estonya maçının ardından milli futbolcuları tebrik etmek için soyunma odasına inen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la konuşma şansı yakalayan Tuncay Şanlı, Başbakan’a “İngiltere’de oynuyorum. Avrupa’daki milli maçlara gelirken vize için çok uğraşıyorum. Yeşil pasaport alma şansımız var mı?” sorusunu sordu.

‘BUNU KONUŞALIM’

Erdoğan, “Hem Dünya Kupası’nda hem Avrupa Şampiyonası’nda derece alan takımlara ve bireysel sporlarda madalya kazananları bu işin içine sokmamız lazım. Ödül yönetmeliğinde de değişiklik yapmamız gerekir” ifadesini kullandıktan sonra Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’e dönerek “Bunu konuşalım” dedi.

Stoke City’de forma giyen Tuncay’ın “Teşekkür ederim. Eğer yeşil pasaport alırsak çok iyi olur” cevabı verdiği Başbakan da milli yıldızın sırtını sıvazlayarak soyunma odasından ayrıldı. "