BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.291,56
HABER /  GÜNCEL

Tuncay Şanlı seve seve geliyor

Wolfsburg’da Felix Magatn'ın gözden çıkardığı yıldız oyuncu Tuncay Şanlı Türkiye'ye dönmeye sıcak baktı

Abone ol

Transfere sıcak bakan Aziz Yıldırım'ın açıklamasından sonra yıldız futbolcudan Fenerbahçe'ye seve seve gelirim açıklaması geldi.

İngiltere macerası sonrası devre arasında Alman ekibi Wolfsburg’a transfer olan yıldız oyuncunun Türkiye’ye dönmesi kaçınılmaz görünüyor. 

Wolfsburg’da aşırı disiplinli tavrı nedeniyle ‘Saddam’ lakabı takılan teknik direktör Felix Magath’ın defterden sildiği Tuncay, önemli bir karar arefesinde. 

SEVE SEVE DÖNERİM

Şampiyon Fenerbahçe, transferde de fırtına gibi esmeye başladı. Emenike, Serdar Kesimal ve Orhan Şamtransferleri ile gücüne güç katan sarı-lacivertliler, şimdi de Tuncay Şanlı'nın transferini bitirmek için harekete geçtiler.

Başkan Aziz Yıldırım'ın, geçtiğimiz günlerde kendisine yöneltilen "Tuncay Şanlı'yı transfer etmek ister misiniz?" sorusuna "Gelmek isterse Tuncay'ı tabii ki kadromuza katarız" cevabı Almanya'da büyük yankı yarattı.

Başkan Aziz Yıldırım'ın bu sözleri karşısında çok heyecanlanan ve duygulanan Tuncay, "Fenerbahçe'yi ve muhteşem taraftarını çok özledim. Kulübümle anlaşırlarsa hiç düşünmeden seve seve dönerim" dedi. Bu gelişme üzerine harekete geçen sarı-lacivertli yöneticiler, Wolfsburg kulübü ile Tuncay Şanlı konusunda görüşmelere başladılar. Fenerbahçe'nin bu transfer için 6 milyon euro'luk bir bonservis ücretini gözden çıkardığı öğrenildi.