BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,68
HABER /  SPOR

Tuncay en iyi teklifi açıkladı

Yunan basınına konuşan Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Tuncay Şanlı, transferi konusunda şöyle konuştu...

Abone ol

Fenerbahçe'nuin milli futbolcusu Tuncay Şanlı, transferi konusunda en iyi teklifin Yunanistan'ın Pire Olympiyakos takımından geldiğini söyledi.

Atina'da yayımlanan günlük spor gazetesi Protahlitis'e demeç veren Tuncay, Fenerbahçe'deki gelişmeler ve Olimpiyakos'un kendisini transfer etme isteğine yönelik haberlere değinerek, kariyeri konusundaki düşüncelerini dile getirdi.

Fenerbahçe'de kariyerine devam edip etmeyeceği konusunda henüz kesin bir karar vermediğini, kulübünün ise kendisine sözleşmesinin yenilenmesine yönelik teklifte bulunduğunu belirten Tuncay, ''Teklifin ekonomik ayrıntılarına girmek istemiyorum. Sözleşmemin yenilenmesi konusunda ne negatif ne de pozitif düşünüyorum. Benim için şu aşamada öncelikli konu Türk Mili Takımı'nın oynayacağı karşılaşmalara odaklanmak'' dedi.

Pire Olympiyakos Takımı'nın kendisine olan yakın ilgisinden haberdar olduğunu ve eline ulaşan en iyi teklifin de Yunan kulübünden geldiğini ifade eden Tuncay, ''Yunan takımında forma giymemek için herhangi bir nedenim yok. Ancak şu anda söz konusu takımda forma giyip giymeyeceği konusunda açık bir cevap verebilecek durumda değilim'' diye konuştu.

Tuncay Şanlı, İtalya'nın Milan takımının kendisiyle ilgilendiği şeklindeki haberlere ilişkin ise, ''Milan ile ilgili bir bilgim yok. İlgi duyuyor olabilir. Ben de gazetelerden okudum, ancak beni İtalya'dan kimse aramadı'' yorumunda bulundu.