BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,19
ALTIN 2.325,14
HABER /  EKONOMİ

TÜMSİAD'dan önemli darbe girişimi açıklaması

TÜMSİAD'dan darbe girişimi açıklaması

Abone ol

TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, birlik ve beraberlik mesajı verirken "Aziz milletimizin engin feraseti bu olay karşısında birlik olmuş ve bu olay engellenmiştir" dedi.

TÜMSİAD tarafından Başkan Yaşar Doğan ve tüm şube başkanlarının da katılımıyla "15 Temmuz Kalkışma Girişimi" hakkında basın açıklaması yapıldı.

Basın açıklamasında konuşan Yaşar Doğan, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kalkışma girişiminin engellenmesinde milletin önemine dikkat çeken Doğan, "Kuşkusuz bu yaşadıklarımız aklımıza her geldiğinde tankların önüne yatan, namlunun üzerinde duran, rahatça vatan sağolsun diyen anneler, babalar, gençler, yaşlılar, çocuklar, şehitler ve gaziler gözümüzün önünde canlanacaktır. Aziz halkımızın gösterdiği gayret sonucunda 'her sorunun üstesinden gelebiliriz' mesajının doğru olduğunu da gösterdik" dedi.

TÜMSİAD tarafından Başkan Doğan'ın açıklamasından satır başları;

Aziz milletimizin engin feraseti bu olay karşısında birlik olmuş ve bu olay engellenmiştir. Kuşkusuz bu yaşadıklarımız aklımıza her geldiğinde tankların önüne yatan, namlunun üzerinde duran, rahatça vatan sağolsun diyen anneler, babalar, gençler, yaşlılar, çocuklar, şehitler ve gaziler gözümüzün önünde canlanacaktır.

Hiçbir zaman şehit olanları unutmayacağız, unutturmayacağız. Milli irade tecelli etmediği sürece yudumladığımız çayın tadı olmayacaktır. Aziz halkımızın gösterdiği gayret sonucunda 'her sorunun üstesinden gelebiliriz' mesajının doğru olduğunu da gösterdik. Herşeyin üzerinde göklerden bir karar olduğunu apaçık gördük ve yaşadık. Şükürler olsun, sağlam ekonomik yapımız ve irademizle bu sorunu da atlattık.

"DAHA ÇOK ÜRETMELİYİZ"

Bizler acımız çok taze olsa da Türkiye'nin önde gelen STK'sı olarak sorumluluğumuzun her zaman farkında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Hepimizin bildiği gibi iş hayatı her zaman yüksek moralle devam eden bir yapıyla devam eder. Daha çok üretmeliyiz, daha çok sahada olup daha çok temaslarda bulunmalıyız. Bizler bu süreçte daha fazla sosyal sorumluluk projeleri üstlenmeliyiz. 

Aziz milletimiz, TÜMSİAD olarak öncelikle aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Kahraman gazilerimize acil şifalar temenni ediyoruz. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımıza, bombalar altında çalışmaya devam eden Gazi Meclisimize, kalkışmayı sona erderen fedakar askerlerimize, ilk andan itibaren büyük bir soğukkanlılıkla operasyonlar planlayan emniyet teşkilatımıza, polis ve kolluk kuvvetlerimize, yeri geldiğinde erkeklerin de önüne geçen anne ve hanım kardeşlerimize, geleceğimiz teminatı pırlanta gençlerimize, destan yazan aziz milletimize şükranlarımızı arz eder, kamuoyuna saygıyla duyururuz.