BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.427,55
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Tümer Metin: Aykut Hoca hakkını helal etsin

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor karşısında aldığı ağır yenilgiyi yorumlayan eski futbolcu Tümer Metin, Aykut Kocaman için ''Hakkını helal etsin. Çünkü eleştirdiğimiz anlarda, erezyona uğramış bir Fenerbahçe kadrosunu olabilecek en iyi şekilde oynatıyormuş.'' dedi.

Abone ol

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 7. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a 3-0 yenilmekten kurtulamadı. Maçın ardından beIN Sports'ta Tümer Metin Sarı Lacivertli takımı yorumladı.

''Aykut Kocaman hakkını helal etsin.'' diyen Tümer, ''Tünelin sonu karanlık bir tablo. İkinci yarıda maç 0-0 bitti diyebilirim. Reaksiyon, isyan, kavga, karakter koyma yok. Burada oyuncuya konuşmak kolay. Kadro mühendisliği açısından bakıyorum. Aykut Kocaman hakkını helal etsin. Çünkü eleştirdiğimiz anlarda, erezyona uğramış bir Fenerbahçe kadrosunu olabilecek en iyi şekilde oynatıyormuş. Şimdi onu da oynayamayan bir Fenerbahçe görüyoruz.'' ifadelerini kullandı.

"BU KADRO FAVORİ DEĞİL"
Geçmişte çok önemli hocalarla çalışma imkanı yakaladığını belirten Tümer Metin, ''Fenerbahçe'nin ismi çok büyük. Gönül verenler, müzesi kalabalık. Bu tip camialarda beklenti hep yüksek olur. Yurt içi sınırlarında Fenerbahçe favori yazılır. Maziye, müzene, şampiyonluklara bakarak favori olmak artıdır ama bugünkü kadro bize onu söylemiyor.'' şeklinde konuştu.

Rezalet sonrası flaş yorum: Aykut Kocaman gelirse tükürdüğünü yalamak olurRezalet sonrası flaş yorum: Aykut Kocaman gelirse tükürdüğünü yalamak olurRezalet sonrası flaş yorum: Aykut Kocaman gelirse tükürdüğünü yalamak olurRezalet sonrası flaş yorum: Aykut Kocaman gelirse tükürdüğünü yalamak olurHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN