BIST 9.554
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.487,27

Tüm Zamanların En İyi Golfçüsü Tiger Woods

Türkiye turizminde golf rüzgarları; Otelcilik sektöründe özellikle Antalya Belek'te etkisini gösterirken otellere büyük katkı sağlıyor.

Tüm zamanların en iyi golfçüsü Eldrick Tont namı diğer “Tiger Woods” 2008 yılında dünya birincisi olarak 110 milyon doların sahibi olmakla beraber, saniyede 148 Dolar kazanan golf sporunun ünlü sporcusu Türkiye’nin turizm cenneti Antalya Belek’te THY’nin ana sponsorluğu eşliğinde 07/10 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvasında golf tutkunlarını büyüledi.

        

Kendisi ile birlikte birçok ülkeden profesyonel golf oyuncuları ve golf sporuna önem veren turistler Antalya Belek’e akın etti. Antalya Belek’teki oteller doluluk oranlarında yükselişe geçerken yerli yabancı birçok golfçü Belek’e gelerek hem golf oynadılar hem turnuvayı izlediler. Sadece turnuvayı izlemek için 50 Dolar giriş ücreti ödediler. Calista Luxury, Gloria Hotels, Cornelia Hotels, Kempisnski, Max Royal, Xanadu başta olmak üzere Belek otelleri oldukça hareketli bir hafta geçirdi.

         

Tiger Woods Ata’ya Saygı

Tiger Woods saygın bir adım atarak Türkiye’nin kalbinde sıcak bir iz bıraktı. Ulu önder Atatürk’ün ölümünün 75.yılında sabah saat 09:05’te sirenlerin çalmasıyla birlikte şapkasını çıkararak saygı duruşunda bulundu. Göstermiş olduğu ilgi dünya ve Türkiye başsının da büyük ilgi gördü. Turizm’e sağladığı katkı ve göstermiş olduğu saygı ile unutulmaz bir güne imzasını atan ve alkışları hak eden isim oldu.

https://twitter.com/alpertekbas