BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Tüm Projelerin Tek LANSMAN Sitesi

ProjeLansman emlak sektöründe tüm konut ve ticari projeleri analiz ediyor

Abone ol

Türkiye'de kentsel yapılanmayı geliştiren ve akıllı binalar üreterek talep yaratan inşaat şirketleri, giderek rekabeti de artırarak yapılan her yeni projede bizlere biraz daha akıllı, biraz daha yeşil, biraz daha sosyal, biraz daha keyifli bir yaşam alanı yaratarak doğayı ve çevreyi koruyan sürdürülebilir geleceğin Türkiye'si olmak yolunda planlanan tasarımları ile sektöre ve ekonomiye canlılık sağlıyor.

Böyle bir dönemde emlak ve gayrimenkul sektörünün geldiği bu noktalarda, profesyonel bir hizmet köprüsü ihtiyacı doğmuştur.

Proje Lansman, gayrimenkul sektörünün oldukça karmaşık göründüğü bu zamanda, yatırımcısından araştırmacısına kadar ziyaretçilerini emlak gündeminde yer alan son dakika gelişmeleri, arsa - arazi arayıcıları için hazırlanan bölge analizi, konut alım - satım, vergilendirme ve mülkü hakkında merak edilen tüm sorulara yanıt arayanların sıkça ziyaret ettiği gayrimenkul rehberi, 100 yılın Türkiye'sinde gelinen noktada yapılacak projelerin yer aldığı bölgelerin ve yine mülk sahiplerinin  konutları ve yatırım haklarını korumak üzere takip edebildikleri kentsel dönüşüm haberleri, gerek inşaat firmaları ile yaptığı iş ortaklığı gerek başarılı çalışmalarını ziyaretçilere sunduğumuz toki haberleri,

Türkiye ekonomisine sağladığı katkı ile yabancı yatırımcının odağı olan avm yatırımları, demografik Kırılımda 27'den 70'e tüm araştırmacı ziyaretçiyi doyuran emlak haberleri,  ünlüler dünyasında hangi ünlü hangi bölgeden mülk satın almıştır, ne tür bölgelere yatırım yapılıyorun cevabı niteliğinde sayıldığından, örnek teşkil eden emlak magazin kategorisi Proje Lansman'ın en çok okunan haber kategorilerindendir.

Ayrıca kredi haberleri, ulaşım haberleri, yatırım haberlerinin yanı sıra lansmana özel fırsatların sunulduğu sitede kampanyalı projelere de yer veriliyor. Özellikle doğayı ve çevreyi koruyan sürdürülebilirlik çalışmalarını tümüyle destekleyen Proje Lansman dekorasyon - yapı sektöründe faaliyet gösteren her alanda yapılan haberleri seçkin bir statüde okuyucularına sunmaktadır.

Avm rezidanslarının ofis, mağazalı ofis ve mağazalı rezidansların dışında; ulaşım, otel ve inşaat şirketleri ihalelerinin yer aldığı spesifik alanda ihale duyuruları, ihale süreçleri ve sonuçları, sektör liderlerinin takip ettiği diğer alanlardan biridir.

Proje Lansman, proje yaparak ekonomiye ve yatırımcıya sağladığı yadsınamaz olağanüstü katkı ile proje mimarlarına ve sektörün gelişimine katkı sağlayacak dinamizmi Avrupa'da da inceleyip sunan mimari tasarımlar kategorisi, farklı ve modern mimarinin yanı sıra akıllı ve kullanışlı binalarda keyifli bir yaşam sürmenin, farklı tasarımlarla da mümkün olduğunun göstermektedir.

Gelişen teknoloji ve uygulanabilir her tasarım, yarına baktığımızda bugünden yapılan çalışmaları geleceğin Türkiye'sini oluşturduğunu görmemiz gerektiğini hatırlatan Proje Lansman, yeşil binalar ile uyumlu, çevreye duyarlı, akıllı ve üstün teknolojiler ile donatılmış yepyeni  ve kazançlı yatırımların okuyucularını memnun etmesini amaçlıyor.

En yeni projelerin Lansman TV aracılığı ile kullanıcıya servis edildiği alanda; yepyeni kampanyalar, fırsatlar, cazip ödeme seçenekleri, projelerin kredilendirme fırsatlarından indirim oranlarına kadar en düşük peşinat seçenekleri ile vade seçeneklerinden ilk haberdar olmak isteyen yatırımcılar için, en düşük ve en yüksek standartlarda konut yada ofis sahibi olmak isteyenler için avantaj sağlıyor.
Proje Lansman'ın belirgin özelliklerinden biri ise; projelerin yer aldığı projeler kategorisi. Bu kategoride dilediğiniz projeyi arayabiliyorsunuz, dilerseniz tüm projeleri bu kategori üzerinden inceleyebiliyorsunuz.

Proje Lansman'da aradığım projeyi Nasıl bulabilirim?

Proje Lansman'da Projeler bölümümüz konut projeleri ve ticari projeler olarak iki kategoride sunulmuştur.

Proje arama kriterlerimiz il - ilçe olarak bölgelere ayrılmıştır. Haritadan seçerek veya harita üzerinden çizilen bölge sınırlarında arama yapılması özelliği sayesinde, ziyaret etmek istediğiniz projeye yol tarifi alabilirsiniz. Ayrıca bulunduğunuz konum etrafında 50 km ye kadar arama yapmanızı sağlar.

Proje detay sayfasında; hangi inşaat firması tarafından yapıldığı, proje alanı, projenin özellikleri, ünite tipleri, ünitelerin metre kare aralığı, projenin teslim tarihi, fiyat aralığı, proje adresi, konumu, projeye yol tarifi, proje tanıtım videosu ve proje görsellerinin incelenmesini sağlar.

Tüm bu değerlendirmelere ek olarak, beğenilen projenin puanlama ve favorilere ekleyip çıkarma özelliklerinin yanı sıra ilgilendiğiniz projeyi PDF olarak dokumana dönüştürmenizi sağlar.

NEDEN Böyle Bir Projeye İhtiyaç Duyuldu ?

Her geçen gün Dünyada olduğu üzere Ülkemizde de şehirlerin gürültüsünden ve kirliliğinden uzak yerlerde, çevreci, sosyal yaşam alanları gelişmiş, insanların sosyalleşmeye dair ihtiyaç duyduğu spordan eğlenceye kadar bir çok tesisi mekanları içinde barındıran, otopark alanları olan, stresten uzak, ferah, huzurlu, yeni teknolojik ihtiyaçlarıda içinde barındıran toplu yaşam alanlarına ihtiyaç duyulmakta ve bu tür projeler geliştirilmekte.

Özellikle, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, İzmit ve Bursa gibi gelişmiş büyükşehirlerde yapılan bu projeler esintisi diğer illere de yayılmaya başlamış durumda. Proje Lansman olarak bizlerde Türkiye’deki bütün illerde yapılan bu tarz yaşam alanları, toplu çalışma ofis ortamları, iş merkezleri ve geniş büyük alışveriş merkezleri (AVM) alanları, sosyal yaşam, kentsel dönüşüm, akıllı kent projelerini ayrıntılarıyla tanıtmayı ve bu alanlarla ilgili gelişmeleri, mevzuata dair bilgileri ve güncel haberleri, ilgilenen herkesle Proje Lansman web platformumuz üzerinden ve sosyal medya ortamlarımız üzerinden paylaşmayı hedefledik.

Bu çerçevede günümüz koşulları ve beklentiler çerçevesinde platformumuzu sürekli yeni ek projelerle geliştirmekte, ileriye dönük yenilikçi çalışmalarımız devam etmektedir.

NE ZAMAN Yapmayı Hedefledik ?

2014 Yılı 2. Yarısından itibaren başlattığımız çalışmalarımız çerçevesinde 2016 Yılına girerken projemizi yayına almayı hedefledik ve bu hedefe de ulaştık. Yayına geçtiğimiz andan itibaren de özellikle sosyal medya üzerinden izleyicilerimiz tarafından olumlu tepkiler aldık.

NASIL Yaptık ?

Uzun süren gayrimenkul sektör ve pazar araştırmalarımız ve hazırladığımız yol haritası çerçevesinde ekip olarak hedefe kilitlendik. Erişimi kolay ve pratik, aynı zamanda anlaşılır bir yapıda Toplu İş ve Özel Yaşam Alanları, Akıllı Kent ve Sosyal Yaşama dair tüm Projeleri tanıtacak ve gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacak güncel bilgilerle dolu bir web platformu geliştirdik. Aynı zamanda sosyal medya üzerinde de varlığımızı oluşturduk.