BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,13
ALTIN 2.303,58
HABER /  GÜNCEL

Tuğrul Türkeş'ten Bahçeli'ye 'saat ayarlı alçak' cevabı

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin isim vermeden 'Saat ayarlı alçak' diye hedef aldığı AK Parti milletvekili Tuğrul Türkeş, "Sayın Bahçeli MHP'li adayları uyarsın, çünkü sahada onlar o tür konuşmaları yapıyor."

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz hafta, "Kim ki 'Cumhur İttifakı'nı dinamitlemeye çalışırsa kim ki ittifaka zaman biçerse Türkiye'nin mahvına hizmet eden saat ayarlı alçaklardır" diyerek hedef aldığı Tuğrul Türkeş'ten Bahçeli'ye cevap geldi. 

Tuğrul Türkeş, "Seçimden sonra iki parti arasında ittifak sürmeyecek" demiş, Bahçeli bu sözlere "saat ayarlı alçaklık" cevabı vermişti. Tuğrul Türkeş bu sefer, "Sayın Bahçeli MHP'li adayları uyarsın, çünkü sahada onlar o tür konuşmaları yapıyor" dedi.

İşte Tuğrul Türkeş'in FOX TV'deki Çalar Saat programında İsmail Küçükkaya'ya yaptığı açıklamanın ilgili bölümü şöyle: 

ALLAH BAHÇELİ'YE ŞİFA VERSİN...

- Geçen gün sayın Bahçeli, elleri titreyerek bağırıyor, Allah şifa versin, AK Parti adaylarını uyarıyor. Sayın Bahçeli senin MHP adaylarını uyarman lazım. Sahada yanlış mesajı veren MHP adayları. Onlar diyor ki 'Bu karışık bir iş, bu böyle söyleniyor ama öyle yapmayın.'

MHP BENİM BABAMIN PARTİSİ...

- MHP benim babamın partisi, ben bunun zarar görmesini asla istemem, MHP'nin AK Parti ile birlikte başarısı benim en fazla memnun olacağım şeydir. Ben 1 aydır sahadayım, benim birebir günlük konuştuğum insanlar MHP tabanı.

MHP TABANININ KAFASI KARIŞIK...

- Tabanının kafası karışık, biz bugüne kadar birçok şey söylemişken ki onun üzerinde durmamak lazım. 'Bugün bu söylem değişikliği ne?' diye soruyorlar. MHP'nin yöneticilerinin kendi tabanına kızmak ya da 'Bu böyle, oyunuzu verin' diye kızmak yerine yumuşaklıkla anlatmaları lazım. Bunu yapmadıkları takdirde bunun neticeleri ağır oluyor.

SAATLİ ALÇAK, GAZ OCAĞI İLE BİR YERE VARAMAYIZ...

- 'Saatli alçak, gaz ocağı, ispirto tabağı…' Bunlarla bir yere varamayız. Esas olarak MHP tabanında ve MHP adayların 'Bu bir plandır, siz buna karışmayın, böyle yürüyecek' diye yanlış mesajlar veriyorlar."