BIST 9.098
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.325,85
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Tuğrul Türkeş'ten Bahçeli'e sert mesaj!

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Türkeş, MHP ile yaşadığı 'devşirme' polemiği hakkında konuştu.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Tuğrul Türkeş AK Parti İl Teşkilatının düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Seçim hükümetinde bakanlık teklifini kabul eden Türkeş, daha sonra MHP ile yaşanan sorunlarla ilgili, "Sayın Bahçeli benim devşirilemeyeceğimi bilir. Kendi adamlarını kastetmiştir. Beni kastettiğini söylüyorsa da artık cevabım çok farklı olur" dedi.

tuğrul-türkeşten-bahçelie-sert-mesaj.jpg

AK Parti'ye yönelik büyük bir ilginin olduğunu söyleyen Türkeş, kamuoyu yoklamalarında AK Parti'ye yöneliş olduğunu belirtti.

"Rahmetli Türkeş hayatta ve iktidarda olsaydı Türkiye bu krizi yaşamazdı. Hiç kimse beni MHP'den atamaz atamamıştır da. Benim tapulu arazime başkasına gecekondu kurdurmam" diyen Türkeş, konuşmasının devamında, "Muhalefet iyi netice alamayacağını bildiği için 2-3 ilde yaşanan güvenlik sorununu, tüm ülkede sorun varmış gibi gösteriyor" dedi.