BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,83
ALTIN 2.428,60
HABER /  POLİTİKA

Tuğrul Türkeş'e şok protesto!

Ahmet Davutoğlu ile görüşen Tuğrul Türkeş, Başbakanlık resmi konutundan çıkışı sırasında bir MHP'li tarafından protesto edildi.

Abone ol
Ankara bu buluşmayı konuşuyor! Kurulacak seçim hükümetinde bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş, Başbakanlık resmi konutundan çıkışı sırasında bir vatandaş tarafından protesto edildi. Olası olaylara karşı Tuğrul Türkeş'e Başbakanlık korumalarından bir ekip tahsis edilirken, Türkeş'in evinin önünde de Başbakanlık tarafından koruma tedbiri alındı.
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık Resmi Konutu'nda Anayasa'nın 114'üncü maddesi gereğince kurulacak Geçici Seçim Hükümeti üyeliği teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş ile görüştü.

tugrul-turkes.20150827195329.jpg
 
Tuğrul Türkeş, Başbakanlık resmi konutundan ayrılırken MHP Keçiören İlçe Teşkilatı'ndan olduğu iddia edilen Adem Durgut isimli bir vatandaş "Yazıklar olsun sana" diyerek tepki gösterdi ve protesto etti.

tugrul-turkes-protesto.jpg
 
PROTESTODAN SONRA BAŞBAKANLIK KORUMALARI TAHSİS EDİLDİ

Başbakan Davutoğlu, seçim hükümetinde bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş'e Başbakanlık korumalarından bir ekip tahsis etti. Türkeş'in evinin önünde de Başbakanlık tarafından koruma tedbiri alındı.

Al Jazeera'nin edindiği bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu, seçim hükümetinde bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş'e Başbakanlık korumalarından bir ekip tahsis etti. Türkeş'in evinin önünde de Başbakanlık tarafından koruma tedbiri alındı.

Kaynaklar, Türkeş'in daha önceden de korunan bir isim olduğunu ancak görevi kabul ettiğini bildirmesinin akabinde Başbakanlık korumalarından bir ekibin kendisine tahsis edildiğini söyledi.