BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83
HABER /  GÜNCEL

Tuğçe Kazaz'dan erken seçim çıkışı

Tuğce Kazaz, AK Parti-MHP görüşmesi sonrası Bakan Faruk Çelik'i 'Başbakan'ımız çok güzel açıklamalar yapacak' açıklamasını onaylayarak 'Devletimizin bölünmez bütünlüğü için erken seçime gidiyoruz' dedi.

Abone ol

Dün olumsuz sonuçlanan AK Parti-MHP koalisyon görüşmesi sonrasında, toplantı heyetinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in 'Sayın Başbakanımız çok güzel açıklamalar yapacak' şeklinde anlaşılan sözleri sonrasında, kişsiel Twitter'ından açıklama yapan eski manken Tuğçe Kazaz "Sn. Faruk Çelik doğru söylemiş. Sn. Başbakanımız zaten güzel şeyler söylemiş. Devletimizin bölünmez bütünlüğü için erken seçime gidiyoruz." dedi.

ASLINDA BAKAN ÇELİK 'GÜZEL AÇIKLAMALAR' DEMEMİŞ...

Dün AK Parti ile MHP arasında geçen koalisyon görüşmeleri de olumsuz sonuçlandı. Görüşmelerin hemen ardından Bakan Faruk Çelik’in yaptığı 'Sayın Başbakanımız çok güzel açıklamalar yapacak' şeklinde anlaşılan, fakat daha sonra Bakan Çelik tarafından 'önemli açıklamalar' olarak zikrettiği halde yanlış anlaşıldığı açıklanan sözleri, 'Bir koalisyon mu kuruluyor?' beklentisine neden olmuştu.

TUĞCE KAZAZ’DAN ÇARPICI AÇIKLAMA

Faruk Çelik’in o açıklamaları için eski manken Tuğçe Kazaz, "Sn. Faruk Çelik doğru söylemiş. Sn. Başbakanımız zaten güzel şeyler söylemiş. Devletimizin bölünmez bütünlüğü için erken seçime gidiyoruz.” dedi. Tuğçe Kazaz’ın yorumu sosyal medyada da geniş yankı buldu.

İşte o tweet:

ekran-resmi-2015-08-18-17.03.35.png