BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.299,02
HABER /  MAGAZİN

Tuğçe Kazaz'a AK Parti'den flaş yanıt!

Son zamanlarda siyasi çıkışlarıyla gündeme gelen eski manken Tuğçe Kazaz'a AK Parti'nin kapılarının daha açılmadan kapandığı iddia edildi.

Abone ol

Eski eşi için din değiştirmesiyle hatırlanan ve son günlerde özellikle CHP karşıtı çıkışlarıyla Twitter'da sıklıkla gündeme eski manken Tuğçe Kazaz hakkında Ankara kulislerinde çok konuşulacak bir iddia dolaşıyor.

KAZAZ AK PARTİ'YE DOĞRU BİR ADIM MI ATTI?

Attığı tweet’lerle hükümete yakın bir çizgide olduğu izlenimini veren Tuğçe Kazas'ın AK Parti'ye daha adım atmadan veto yediği iddia ediliyor. Hürriyet'in AK Parti kulislerine dayandırdığı haberine göre, "Kazaz geçtiğimiz günelerde Ankara’ya gelmiş ve bazı sondajlarda bulunmuş Önce Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan randevu istemiş. Ancak Erdoğan’ın kurmayları Kazaz’ı AK Parti yöneticilerine yönlendirmiş. "

ŞENTOP KAZAZ'A NE CEVAP VERDİ?

Hürriyet'in iddiasına göre, "Kazaz da bir arkadaşıyla birlikte AK Parti’nin kapısına dayanıp AK Parti Seçim İşleri Başkanı Mustafa Şentop’la görüşmek için uğraşmış. Kazaz, Şentop’la ayaküstü konuşmayı da başarmış ve AK Parti’de siyaset yapmak istediğini anlatmış. Şentop ise Kazaz’a AK Parti’ye hizmet etmenin birden fazla yolu olduğunu anlatarak kapıyı aralamamış." 

tugce-kazaz.jpg

"ERDOĞAN-DAVUTOĞLU GERGİNLİĞİ" İDDİALARINA DA DEĞİNMİŞTİ

"Siyasi açıklamaları ve polemikleri ile gündeme gelen Tuğçe Kazaz, Twitter'dan son olarak, 'Hükümet ile Cumhurbaşkanı arasında bir çatışma varmış gibi göstermeye çalışmak bence bir projenin ürünüdür...' demişti:

İşte Kazaz’ın sosyal medya hesabından yazdığı o çarıcı ifadeler:

-Hükümet ile Sn. Cumhurbaşkanı arasında bir çatışma varmış gibi göstermeye çalışmak ise, bence bir projenin ürünüdür…

-Çünkü Sn. Bülent Arınç ve Sn. Cumhurbaşkanımız hem yol arkadaşı hem de dava adamlarıdır. Onların arasına girmeye çalışmak, benim haddime değil.

-Ayrıca, Sn. Cumhurbaşkanı ilk defa halk tarafından seçilmiş bir cumhurbaşkanı olarak, yine halkın adına, yürütülen politikalar hakkında… Eleştiri yapma ve ikaz etme Hakkı’na sahiptir. Ve bence bu onun en doğal hakkıdır.

-Diğer yandan Sn. Cumhurbaşkanı’nı çoğunluklar arasında… Yalnızmış gibi göstermeye çalışmak ise, gerçeklikten uzaktır. Çünkü Sn. Cumhurbaşkanının arkasında millet vardır.

-Sn. Bülent Arınç bey ile böyle bir Çatışma ortamı yaratmaya çalışan ve yaklaşan seçimlerle Ak Parti ’ye zarar vermeyi…

-Hedefleyenler ve buna çanak tutan basın yayın organlarının, yine bu Aziz Milletin tokadıyla, hezimete uğrayacaklarına olan inancım tamdır.

-Ülkemizde gözü olan dış güçlerin ve onların maşası olan paralelin oyunlarına gelmeyelim. Bu ülke hepimizin hep beraber bu oyunları bozacağız