BIST 9.775
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,75
HABER /  MEDYA

Tuğba Özay Survivor'da kankasından veto yedi!

Tuğba Özay kimdir Survivor'da dengeleri değiştiren isin. Geçen hafta dokunulmazlık sembolunun sahibi olan ve adada dengeleri değiştiren Tuğba Özay, kankası Nagehan ile yol ayrımına girdi.

Abone ol

Tuğba Özaykimdir survivor 2016'da dengeleri alt üst eden isim. Geçen hafta dokunulmazlık sembolunu alarak kıl payı elenmekten kurtulan Tuğba Özay'ın adadaki kankası Nagihan Karadere ile arası açılıyor. Son günlerdeki tartışmalar sonucu çıtırdayan arkadaşlıkları Nagihan'ın vetosu ile iyice çıkmaza giren Tuğba Özay şimdi ne yapacak?

Voleybol sahalarından mankenlik zirvesine, şöhretten cezaevine kadar Tuğba Özay'ın hayatı baştan sona bir olay. Evliliği de herşeyi gibi çok konuşuldu çok dedikodusu yapıldı.

TUĞBA ÖZAY ESKİ EŞİ KİMDİR ?

Tuğba Özay, 12 Mayıs 2009 tarihinde İtalya'nın Milano kentinde görkemli bir düğünle Ludovic Fattizzo ile evlendi. İtalyan damat futbol menajeriydi. Kendi dili dışında 4 dili ana dili gibi konuşuyordu ve bir zamanlar futbol oynamıştı.

Tuğba Özay ile yabancı damadın "Büyük aşkı' İtalya'da başladı. Ludovic Fattizzo ilk tanışmalarını şöyle anlatmıştı;

-"Milano'nun en güzel otellerinden birinde tanıştık. Arkadaşımı ziyarete gelmiştim. Tuğba yanındaydı. İkimizin de ortak arkadaşıymış. Tuğba'yı görür görmez ona âşık oldum. Üzerinde rengârenk, ipek bir bluz vardı. Ondan gözümü alamıyordum".

Tuğba Özay Survivor 2016 adasında beklenmedik bir başarı gösteriyor.

GÖZ GÖZE GELİNCE ARAMIZDA ŞİMŞEK ÇAKTI

Tuğba Özay ise evliliğe giden süreci o dönemde şöyle anlatıyordu;

-"Ludovic tanıştıktan iki gün sonra evlenme teklifi etti. Hissetmiştim ve onun hayatımın insanı olduğuna inanmıştım. Milano'daki Louis Vuitton mağazasında bir an göz göze bakıştığımızda, aramızda şimşek çaktı. Tam ben kasada ödeme yapıyordum. O sırada geldi içeriye ve göz göze geldik. Orada başladı her şey. Bir gün bana Barselona'da buluşmayı teklif etti. Sonra olay birden ciddiye binmeye başladı. Baktım ben biletimi falan almışım. İçimden o kadar akmış ki, ona koştum."

İSTANBUL'DA STAR MİLANO'DA HİZMETÇİ

Tuğba Özay ile İtalyan eşi tanıştıktan 1 yıl sonra evlendiler. Evlilikleri süresince yarı zamanlı olarak İtalya ve Türkiye'de yaşadılar. En güzel günleri İstanbul- Milano arasında geçiyordu. Tuğba Özay'ın kendi deyimiyle 'burada star, orada housekeeper (hizmetçi)'ydi ama bundan çok mutluydu. Kocası Ludovic onu 'Tuğbişim' diye severken, o 'My love' demeden cümleye başlamıyordu.

7 YIL SONRA BOŞANDILAR

Futbol menajeri olan aşk evliliği 4 yılın sonunda çatırdamaya başladı 7 yılın sonunda da tamamen yıkıldı. Kocası Tuğba Özay'dan işini bırakıp temelli olarak İtalya'ya yerleşip çocuk yapmasını istedi. Tuğba Özay da eşi yerine işini seçip mankemeye gitti ve boşanma davası açtı.

Eşi 'bir daha düşün' deyip duruşmalara katılmayınca davası uzadı. İtalyan eşi yerine mankenlik kariyerini seçen ve 'Hiçbir erkek için işimi bırakmam ama eşimi bırakırım' diyen Tuğba Özay sonunda evliliğini resmi olarak da bitirdi. 

TUĞBA ÖZAY KİMDİR ASLEN NERELİ?

Tam adı Nihal Tuğba Özay olan ünlü manken 10 Şubat 1978 doğumlu. İzmir doğumlu olan Tuğba Özay'ın asıl memleketi ise Trabzon. 

Tuğba Özay poşulu
Tuğba Özay bir dönem sosyal medyada gezen poşulu ve kaleşnikoflu bu fotoğrafı nedeniyle sıkıntı yaşamıştı. Oysa fotoğraf bir filmdeki sahneden alınmaydı. Ancak üstüne 'Kürt kızı' yazılıp şehitlerin olduğu bir dönemde sosyal medyadan servis edilmişti.

Profesyonel yüzücülük ve voleybol geçmişi de olan Tuğba Özay, Fenerbahçe Voleybol takımında 5 yıl oyuncu olarak yer aldı. 1994 yılında mankenliğe geçen Tuğba Özay, 1995'de Miss Model of Turkey seçilmiş, ardından Miss Model of the World yarışmasında ikinci olmuştur. Aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de almıştır. Dizi ve filmlerde de rol alan Tuğba Özay, televizyon programı sunuculuğu da yaptı. Mehmet Ali Erbil'in Çarkıfelek yarışmasında hosteslik de yapan Tuğba Özay, Türkiye'nin en tanınmış mankeni olarak biliniyor.

TUĞBA ÖZAY NİYE CEZAEVİNE GİRDİ?

Tuğba Özay sevgilisini tehdit etmesi için mafya ile görüşmesinden dolayı hapis cezası alıp cezaevine girmişti.

Tuğba Özay'ın 2008 yılında kariyerinin zirvesinde olduğu bir dönemde başından talihsiz bir olay geçti. Aldığı hapis cezası ile Paşakapısı Kadın ve Çocuk Tutukevi’ne girdi ve 5.5 ay hapis yattı.Tuğba Özay'ın cezaevine girmesinin sebebi ise o yıllarda birlikte olduğu sevgilisi Akın Büyükoğlu'ndan ayrılmak için Susurluk Davası hükümlüsü Yaşar Öz'den yardım istemesiydi.